Книга за Създалите успех

1657
Книга за Създалите успех

Тази книга е базирана на интервюта с повече от 200 значими личности по целия свят, успели в своята област, професия или общност. Те работят не само в държавни компании и на борсата, но и в частни организации с идеална и материална цел, специфични и образователни институции, правителствени агенции и общности.

Тримата съавтори, Джери Порас, Стюард Емери и Марк Томпсън са страстно любопитни да узнаят кое прави хората трайно успели и кое прави някои организации изключителни.

Резултатите са категорични – успелите хора не разчитат на разрешението на другите, за да преследват своята кауза. Те имат смелостта да поемат инициативата, въпреки натиска на обществото, и да вършат това, което обичат, а не това, което другите желаят.

Успелите хора не се отдават на самосъжаление при единична загуба или на търсене на изкупителни жертви, когато нещата не вървят, а си поставят високи приоритети, за да постигнат ефективност в изпълнение на търсените цели.

“Първоначалният ви интерес към тази книга – казват авторите - може би не е свързан с намерението да откривате по-големи възможности и да бъдете Строител като успелите хора, за които четете. Ние обаче вярваме, че разказите тук няма да ви позволят да се скриете от успеха и ще се устремите към още по-високи постижения.”

Автори: Джери Порас, Стюард Емери и Марк Томпсън

Издателство: “Класика и Стил”

Стр.264
Цена: 18.00 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg