Кое е общото между най-великите организации в света?

826
Кое е общото между най-великите организации в света?

За да стане възможно написването на книгата „Следвай този път“, представители на The Gallup Organization провеждат интервюта с над десет милиона служители и над двеста хиляди мениджъри. В изследването са участвали повече от 300 хиляди бизнес единици в стотици организации по целия свят.

Не се вземат под внимание различията по пол, раса и етнически произход. Авторите дават отговор на един въпрос от изключителна важност: Кое е общото между най-великите организации в света?

Ето и отговорът: Те знаят, че най-ценният им капитал са техните служители и клиенти. Успешните компании са наясно с двата важни фактора: хората, първо, са емоционални и едва след това рационални. Затова служителите и клиентите трябва да бъдат емоционално ангажирани, за да може организацията да развие пълния си потенциал.

Чрез тези изследвания на Gallup се разкриват и тайните на създаването и управлението на “емоционалната икономика”, която осигурява изобилни възможности за бизнеса.
Ако не обръщате внимание на емоционалната икономика..., ще пострадат финансовите ви резултати.

Като ви помага да изграждате взаимоотношения между клиенти и служители, тази изключителна книга предлага един уникален нов път за организацията ви. Най-важното, което трябва да направите, е да цените и развивате човешките взаимоотношения навсякъде около вас, за да трансформирате бизнеса си...

Започнете от днес!

Кърт Кофман е съавтор на бестселъра “Нарушете всички правила” и лидер на глобалната тактика на организацията Gallup за Q12 управленско консултиране.

Габриел Гонзалез-Молина е доктор по социални науки. Лидер е на глобалната практика на Gallup за управлението на “Пътят на Gallup”.

Автори: Кърт Кофман, д-р Габриел Гонзалез-Молина

Издателство: Класика и Стил

Стр.210
Цена: 18.00 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg