Нова образователна парадигма на теорията на публичното управление в България

1285
Нова образователна парадигма на теорията на публичното управление в България

Монографията „Публично управление“ обобщава проверените знания от науката за управление. Тя е посветена на сравнително нов клон от знанието – теорията на публичното управление, към който се проявява повишен интерес.

Изследването е адресирано пряко към преподавателите и студентите от висшите учебни заведения, в които се обучават специалисти за нуждите на публичната администрация.

Предмет на изследването са историята и теорията на публичното управление, съвременните теории на управлението и значението им за теорията на публичното управление, същността на теорията на публичното управление, придобиването на знания и умения за теорията на публичното управление.

В монографията са направени редица предложения, свързани с въвеждането на нова образователната парадигма на теорията на публичното управление в Република България, на базата на която обучаваните ще придобиват необходимите им комплексни знания и умения за практиката на публичната администрация.

Монографията може да се ползва и от практикуващите администратори и органи на управление от системата на публичната администрация.

Автор: Николай Арабаджийски

Издателство: Класика и стил

Стр.:180
Цена: 12.00 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg