Създаване и прилагане на най-добрата стратегия за вашия бизнес

1604
Създаване и прилагане на най-добрата стратегия за вашия бизнес

Добрата стратегия, съчетана с отлично приложение, е най-добрата гаранция за успеха на всяка компания. Освен това е неопровержим признак на добро управление.

Както и другите книги от поредицата Harvard Business Essentials, книгата „Стратегия“ разглежда всички по-важни моменти по темата що е стратегия, SWOT анализ и поглед навън към заплахите и възможностите, SWOT анализ и поглед навътре към силните и слабите страни.

Обръща се внимание на типовете стратегия и кой от тях съответства на вашия бизнес, на стратегическите ходове и механизмите на успеха, както и на пътя от стратегията до приложението и търсене на съчетаването.

Вътре може да откриете още планове на действие и архитектура на приложението, да прочетете как да не губите курса и да не се отклонявате от плана, за качеството на правилните хора на борда и човешката страна на приложението, както и за стратегията като работа в ход.

Автор: Колектив

Издателство: Класика и Стил

Стр.: 196
Цена: 15.00 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg