Мастър клас за избор на инвестиции в новата лихвена среда

1350
Мастър клас за избор на инвестиции в новата лихвена среда

© Pixabay.com

Глобалната икономика навлиза в нов цикъл - инвеститорите започват да настройват стратегиите си към условията на нова политика на централните банки, среда на растящи лихви. Този нов етап води до нови възможности за дългосрочни инвестиции в открояващи се сектори. 

Кои сектори ще растат, как новите условия влияят на финансовите пазари и какво трябва да имат предвид хората, които инвестират дългосрочно и очакват да запазят парите си от инфлация и да ги увеличат след няколко години – това са основните теми, на които експертите от ЕЛАНА Трейдинг посвещават годишния си Мастър клас „Подходящите секторни инвестиции в акции при новите лихви“ /https://masterclass.elana.net/, който ще се проведе на 22 юни 2018 г.

По време на мастър класа ще бъде разгледана промяната в монетарната политика и основните фактори, които ще обуславят новия етап от глобалния икономически цикъл, като акцентът ще бъде върху потенциалът за експанзия и като възможност за инвестиция на секторите на енергетиката и по-специално свързаните с петрола компании и инструменти, както и технологичния сектор.

Експертите на ЕЛАНА Трейдинг ще покажат конкретни стратегии и примери с интересните за спекулативни и дългосрочни инвестиции акции и други финансови инструменти, които са свързани с цената на петрола и технологиите.  Ще бъдат разгледани тенденциите при петрола и спецификата на инвестицията в технологични акции.

Profit.bg е медиен партньор на събитието. 

Подробна информация и регистрация

 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg