Майсторски клас Инвестиции в Технологии

2621
Майсторски клас Инвестиции в Технологии

Присъединете се към общността от над 1 500 технологични ентусиасти по време на “икономическия форум на годината”.

Там ще чуете мнението на водещи експерти в индустрията и ще научите повече за предимствата да инвестирате в информационни технологии. Вижте какви са последните и най-актуални трендове при технологичните компании и индексните фондове (ETF фондове).

Технологиите се променят забелeжително бързо. Темповете на развитие в областта на изкуствения интелект, възобновяемата енергия и “интернет на нещата” са светкавични и на инвеститорите може да им е изключително трудно да ги следват.

Ако не сте на “гребена на вълната” на промяната обаче - и то непрестанно, рискувате да изпуснете водещи тенденции.

Технологичният сектор може да е изключително печеливш за инвеститорите. Как обаче да подбирате правилните компании? Научете това по време на майсторския клас Инвестиции в Технологии @ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2018.


Регистрирайте сe за майсторския клас, местата са ограничени!

Майсторският клас за Инвестиране в Технологии ще Ви научи как да подбирате най-добрите възможности. Той ще бъде една уникална възможност, по време на най-голямата финансова конференция в България през тази година.

Интензивно и в продължение на 2 часа водещи експерти ще Ви предадат своите знания. Ще научите как да се сдобиете с желаната технологична експозиция: от индивидуални акции до цели сектори.

Ще се научите дори как да инвестирате в тематични инвестиционни продукти, каквито са борсово търгуваните индексни фондове (ETF).

Какво ще научите от майсторския клас?

Как да направите експозиция към технологиите - някои инвеститори биха предпочели да си купят акциите на индивидуални компании, а други, които не са толкова уверени в способността си, че могат да “подбират правилните компании”, е много вероятно да се обърнат към индексни фондове (ETF-и). Последните, на практика предоставят най-лесния начин за експозиция към технологичния сектор.

Как да купите цял сектор - възможно най-широката експозиция към технологичните акции, която разпределя инвеститорските средства към различни подсектори, като софтуер, интернет, хардуер, IT услуги, чипове и др.

Как да избирате подсектор - ако искате да задълбаете в конкретни зони на технологичния сектор, като например компании, свързани с интернет, електронната търговия, социалните медии, интернет системи за онлайн разплащане, онлайн услуги за пътуване и финансови услуги и др. Ако смятате, че огромната роля на интернет сектора ще продължи да доминира и в бъдеще, можете да се насочите към този подсектор.

Как да инвестирате в свързани сектори - отвъд традиционните компании от технологичния сектор, можете да решите да инвестирате в компании от свързани сектори, като например за защита на лични данни или “облачни технологии”.

Повишете своите знания и умения преди майсторския клас с някое от нашите безплатни обучения, или се регистрирайте, за да получите нашия безплатния обучителен пакет, който ще ви научи на всичко необходимо за пазарите и ще ви направи по-добри трейдъри! 

Допълнителна информация

По време на майсторския клас Инвестиции в Технологии @ШУМЪТ НА ПАРИТЕ 2018 ще Ви помогнем да инвестирате в технологии, като ще ви представим последните тенденции и новини от бързо развиващия се технологичен свят.

Знаете, че ще е едно изключително представяне! Защо да чакате?

Регистрирайте се днес, за да запазите своето място за този ексклузивен майсторски клас, подкрепен от Admiral Markets, Вашият доверен партньор в търговията. Местата са ограничени!

Българският бизнес

Всичко по темата Криптовалути за начинаещи

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg