19 причини да изберете БенчМарк Финанс

1804
19 причини да изберете БенчМарк Финанс

19 причини да изберете БенчМарк Финанс:

1. БенчМарк Финанс - инвестиционен посредник на 2009

БенчМарк Финанс беше избран за "Инвестиционен посредник на 2009 година" в редовната годишна класация, организирана от в. Банкерь.

2. No Dealing Desk - моментално и автоматично изпълнение

Можете да търгувате на валутните пазари без намесата на дилър, което ви осигурява 100% автоматично изпълнение за всички сделки. Използвайки BenchMark MetaTrader, вие имате достъп директно до междубанковата ликвидност. Повече за предимствата на No Dealing Desk търговията можете да прочетете в следната секция.

3. Търговия без рекотиране

No Dealing Desk изпълнението позволява на БенчМарк Финанс да предлага търговия с валути, злато, петрол и индекси без рекотиране. Ние не държим сделките на нашите клиенти, а ги изнасяме на реалния междубанков пазар и затова не рекотираме скалпиращи или печеливши трейдъри.

4. Тесни спредове, започващи от 1 пип

БенчМарк Финанс предлага валутна търговия при тесни спредове, започващи от 1 пип. Всички минимални и средни спредове можете да видите на следния линк.

5. Търговия с всякакви експертни системи, включително скалпиращи

Експертните системи са една от причините, поради която трейдърите предпочитат платформата MetaTrader. Ето защо, в стремежа си да предоставя най-добрите услуги на своите клиенти, БенчМарк Финанс не налага ограничения по отношение на използваните от вас експертни системи. Ние печелим, когато печелите вие, затова се стремим да поощряваме всякакви методи на търговия, които ще направят нашите клиенти печеливши.

6. Атрактивни бонус програми

Независимо дали сте краткосрочен или дългосрочен трейдър, ние разполагаме с бонус програма, която да направи търговията ви по-ефективна и успешна.

7. BenchMark Clients - модул за реални клиенти

Ние се грижим да предоставяме на нашите клиенти най-доброто обслужване 24 часа в денонощието. Ето защо разработихме специализирана секция за клиенти с реални сметки за търговия, в която можете да намерите всичката нужна за съвместната ни работа информация.

8. Без такси за внос и теглене на средства

За разлика от редица свои конкуренти БенчМарк Финанс не начислява такси при внос и теглене на клиентски средства, независимо от техния размер и начин на теглене - на каса или по банков път.

9. Безплатен хостинг на MetaTrader и експертни системи

БенчМарк Финанс предлага безплатен хостинг чрез услугата си MetaTrader VPS. Хостингът е подходящ за клиенти, ползващи експертни системи, които трябва да бъдат онлайн в 100% от времето. Клиенти, ползващи операционни системи, различни от Windows OS, също могат да се възползват от тази безплатна услуга на БенчМарк Финанс.

10. Търговия с ниски начални обеми

Търгувайте с нашите ниски начални обеми, започващи от 1000 единици за валутните двойки, 1 тройунция при златото и 100 барела при петрола

11. Хеджиращи позиции без блокиране на марджин

Чрез BenchMark МetaTrader можете да отваряте насрещни позиции без да ви бъде блокиран марджин. Хеджиращите позиции са популярен метод за търговия, който ви позволява да се възползвате от движенията в цената и в двете посоки.

12. Търговия при марджин от 0.5% (1:200)

БенчМарк Финанс позволява на своите клиенти да търгуват с валути, злато, сребро и петрол при марджин изискване, започващо от 0.5%. По този начин можете да управлявате позиции, надвишаващи до 200 пъти реално разполагаемите ви средства, като с това потенциалът ви за печалба се увеличава многократно.

13. Ниско ниво на Stop Out

BenchMark MetaTrader предлага изключително нисък Stop Out - нивото, на което позициите ви ще бъдат затворени автоматично от нас в случай, че цената започне да се движи във ваша вреда. Служебното затваряне на клиентски позиции се осъществява при остатък на 10% от блокирания марджин за държането на тези позиции, което ви дава допълнително предимство при условие, че цената се движи в неблагоприятна за вас посока.

14. Търговия с утвърдена и доказана платформа

Платформата MetaTrader е вече утвърдена и оценена от експерти във финансовата област по целия свят. Съчетавайки гъвкав интерфейс и богата функционалност, MetaTrader се нарежда сред най-популярните платформи за онлайн търговия. За да се запознаете с цялостните характеристики на BenchMark MetaTrader, регистрирайте безплатна демо сметка.

15. Богата гама от инструменти за търговия

БенчМарк Финанс предлага богата гама от инструменти за търговия през своята платформа BenchMark MetaTrader. Търгувайте с валутни двойки, злато, петрол и CFD върху индекси.

16. Клиентско обслужване 24 часа в денонощието

Нашият отдел за обслужване на клиенти е на ваше разположение 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата. Свържете се с нас, ако имате въпроси или препоръки, с които можем да подобрим предоставяните от нас услугите.

17. Мобилна търговия от всяка точка на света

Използвайте нашата мобилна платформа BenchMark Mobile MetaTrader, за да търгувате, независимо в коя точка на света се намирате.

18. Достъп до безплатни образователни ресурси

Използвайки нашите услуги, вие получавате достъп до обширна секция с безплатни образователни ресурси, част от които включват специализирани уебинари и анализи за реални клиенти на БенчМарк Финанс. Обогатете вашите познания за финансовите пазари, за да бъдете по-печеливши.

19. Партньор на FXCM и ODL Securities

Наш партньор от 2008 година е ODL Securities - един от най-големите британски брокери и компания с доказал се опит в търговията на финансовите пазари. През месец май 2010 година компанията беше придобита от FXCM - лидер в онлайн търговията с валути, стоки и индекси.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg