Рей Алън е двукратен шампион в НБА и държи рекорда за най-много отбелязани тройки в лигата. В последните два сезона от звездата си кариера той игра за тима на Маями, а преди това за Милуоки, Сиатъл и Бостън.

Именно в Маями той стартира и новото си бизнес начинание, заедно със съпругата си Шанън. Те планират да отворят през март своя първи фаст фууд ресторант, в който храната ще е само от органични продукти.

Идеята на семейството идва от необходимостта от специална диета на едно от петте им деца, което е с диабет.

Ресторантът ще предлага храна от органични продукти, както и такива без наличието на глутен, като пилешка – тортилова супа, плодови салати, пица и сандвичи. Вижте още от менюто:

Салата Санта Фе с рукола, авокадо, царевица, доматен сос и скариди

Пилешка супа с тортила

Средиземноморски сандвич с хумус, киноа, спанак, лук, домати и кисело мляко

Пица с домати, спанак и рукола

Печено пиле с органични аспержи и печени картофи.

Цените в ресторанта варират от 4 до 18 долара.

Четете още: Бизнесменът Леброн Джеймс