Кои са любимите валути на хедж фондовете

2213
Кои са любимите валути на хедж фондовете

Австралийският и новозеландският долар се придвижиха по-високо спрямо техния американски колега във вторник, след като Централната банка на Австралия понижи очакванията за намаляване на лихвата и растящите цени на петрола продължиха да подкрепят стоковите валути.

Еврото и и паундът продължиха да се търгуват в добре познатите рейнджове спрямо щатския долар, докато йената опита да се вдигне срещу зелените пари.

Така наречените стокови валути към момента предлагат може би доста по-добри възможности за търговия от основните валутни двойки.


Кои са любимите валутни двойки за търговия на хедж фондовете?

Как може да се възползвате от тях и какви са основните двигатели на тези валути разберете, като се регистрирате ТУК. На посочения от Вас имейл ще получите пълния анализ.

Ако желаете да научите повече за това как да накарате парите ви да работят за вас, не пропускайте да посетите спонсорирания от Admiral Markets панел на форума Шумът на парите на 31 май.

Ще бъдат раздадени и парични награди сред участниците. Може да се регистрирате сега, участието е безплатно!

Силвия Велчева
Admiral Markets
Предупреждение за риск
Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg