Накарайте парите ви да работят за вас

5144
Накарайте парите ви да работят за вас

Все повече успешни инвеститори днес ще ви кажат, че диверсификацията е царят на инвестициите.

Диверсифицираният портфейл не само намалява нежелания риск, но и допринася за по-висока възвръщаемост.

Различните области на инвестиции могат да бъдат реална алтернатива да накарате вашите пари да работят за вас вместо да ги държите в банката при нулеви лихви по депозитите.


Ако желаете да научите повече по темата, Admiral Markets ви кани да посетите панел "Как да накараме парите ни да работят за нас" на форума Шумът на парите, която ще се проведе на 31 май 2016 г. от 12:45 ч. в хотел Хилтън.

Всеки участник в панела "Как да накараме парите ни да работят за нас", който притежава реална сметка в Admiral.Markets, ще има възможност да спечели ПАРИЧНИ НАГРАДИ чрез лотария, която ще се проведе в края на мероприятието:

I-ва награда от 500 лв.
II-ра награда от 300 лв.
III-та награда от 100 лв.

Направете своята регистрация, докато все още има свободни места.

Силвия Велчева,
Admiral Markets
Предупреждение за риск
Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.

Българският бизнес

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg