Открийте тайната връзка между света на спорта и успешния бизнес

3080
Открийте тайната връзка между света на спорта и успешния бизнес

Предстои ни лято, изпълнено със спортни мероприятия – Европейското първенство по футбол през юни във Франция и Летните олимпийски игри, които ще се проведат през август в Бразилия.

Интересното е, че съществува пряк мост между света на бизнеса и света на спорта. Тази философия е описана от сър Дейв Брейлсфорд и отбора по колоездене на Великобритания между 2004-2012 г. и след това.

Тя също така е предмет и на БЕЗПЛАТНАТА електронна книга, предлагана от Admiral Markets „Търгувайте като олимпиец“.

Има директни следствия между търговията на финансовите пазари и спорта, били те екипни или индивидуални.

И на свой ред между коучинг техниките за подобряване на представянето, създадени от Дейв Брейлсфорд и света на бизнеса. Изтеглете тази е-книга и разберете как може да подобрите своята производителност и резултатите си.

Поучете се от света на спорта и постигнете нови успехи на финансовите пазари или в други сфери на бизнеса.

Както казва Уорън Бъфет: „Рискът идва от незнанието какво правите“!

Изтеглете БЕЗПЛАТНАТА е-книга „Търгувайте като олимпиец“
Източник: Силвия Велчева, Admiral Markets

 

Предупреждение за риск
Този материал е само с информационна цел и не трябва да се разглежда като предложение, препоръка или съвет да купувате или продавате финансови инструменти, нито има претенция да съдържа официална информация за термините. Ние не гарантираме, че тази информация е пълна и прецизна. Всички становища или мнения, изразени в материала не отразяват непременно тези на Admiral Markets UK Ltd, Admiral Markets Group AS и Admiral Markets AS. Освен ако не е указано друго, всяка финансова информация, предадена в този материал е само ориентировъчна, подлежи на промяна и не представлява предложение за сделка на дадена котировка на цена. Admiral Markets UK Ltd е лицензирана и регулирана за провеждане на инвестиционна дейност от Органа за финансов надзор на Обединеното кралство, FRN 595450. Допълнителната информация за това може да бъде намерена на интернет страницата на Органа за финансов надзор. Седалището на Admiral Markets UK Ltd е 16 St Clare Street, Лондон, EC2V 7JN. Регистрационният номер е 08171762. Admiral Markets UK Ltd също се регулира от Директивата за пазарите на финансови инструменти (MiFID) по отношение на други служби в рамките на ЕС в рамките на паспортния режим на MiFID. CFD/Forex търговията е продукт с ливъридж и носи висока степен на риск. Не трябва да търгувате CFD или спот валутна търговия, освен ако не сте разбрали същността на CFD и/или спот валутната търговия, как те работят, как можете да реализирате печалба или загуба и степента на излагането на риск и загуби. Моля обърнете внимание, че загубите могат да бъдат неограничени и никакъв депозит или друга сума, която сте платили (като Initial Margin (ние наричаме това Margin) или Variation Margin) ще ограничи загубите Ви. Вие трябва да се уверите, че CFD и спот валутната търговия е подходяща за Вас с оглед на обстоятелствата и финансовото Ви състояние. Вие може да загубите всичкия си вложен капитал и първоначална инвестиция. Търгувайте само с това, което можете да си позволите да загубите. Моля прегледайте детайлно предупрежденията за риск.

 

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg