Рефреш на бизнеса без инвестиции. Международна конференция ТОC

3973
Рефреш на бизнеса без инвестиции. Международна конференция ТОC

Международната конференция за бизнес стратегии – TOC (Theory of Constraints) разглежда един от най-ефективните методи за управление на организации в света – Теорията на ограниченията, създадена от д-р Ели Голдрат, международно признат лидер в разработването на нови бизнес мениджмънт теории и системи.

Конференцията TOC ще се проведе от 8 до 9 юни в хотел RIU PRAVETS, а лектори ще са сертифицирани TOC консултанти и академици от САЩ и Европа с дългогодишен практически опит в прилагане на Теорията на ограниченията в световни компании.

ТОС се използва повече от 20 години в над 50 държави и се изучава в над 23 ТОП бизнес университета по света. Популярната бизнес философия и система – TOC са внедрили в своите организации някои от най-успешните световни компании: BOEING, MAZDA,  BOSCH,  P&G, LUFTHANSA, DELTA AIRLINES, HITACHI, PHILIPS, както и Японското правителство в сферата на обществените поръчки.

Управленският метод TOC е свързан с начина на взимане на стратегически решения и позволява с най-малко ресурси, за най-кратко време да се постигат най-добри бизнес резултати чрез откриване на „тясното място” в организацията и управлението му по най-добрия начин.


ТОС е приложима при вземане на стратегически решения в управлението на: всички видове бизнес браншове; държавната администрация; образование; здравеопазване; военна промишленост; съдебна система; Теорията на ограниченията (TОС), разказана като роман, е представена за първи път от израелския бизнес гуру д-р Ели Голдрат в неговата книга: "Целта: Процес на постоянно усъвършенстване”, която е една от най-продаваните книги по мениджмънт на всички времена и бестселър от момента на своето първо издаване през 1984 г. с над 6 милиона продадени копия!

Пример за успешното прилагане на Теорията на ограниченията е MAZDA. През 2009 г. компанията има сериозни икономически трудности, прилагайки TОС, тя променя технологията на организация и производство и от 4 намалява на 2 години времето за производство на един модел от чертежа до магазина.

TOCICO е международната сертифицираща организация, която популяризира Теорията на ограниченията по света и обединява хора, споделящи страст за холистично мислене печеля-печелиш и визия, че това ще стане основният начин за мениджмънт на организациите.

На международните конференции, които TOCICO организира всяка година на различен континент, присъстват около 500 души – собственици и топ мениджъри на световноизвестни компании от повече от 50 страни.

В Европа за първи път Международната конференция TOC се провежда във Франкфурт през 2013 г. и на нея присъстват над 400 представители на бизнеса от 60 държави.

Предстоящата Международна бизнес конференция в България на тема „Рефреш на бизнеса без инвестиции” ще засегне темите: Как да създадем уникална оферта?; Управление на проекти; Управление на доставките и материални запаси; Управление на промяната, кое точно трябва да се промени и как да се промени; Управление на конфликти в организацията.

Българският бизнес

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg