За да успеете в бизнеса, трябва да се учите от най-добрите!

2649
За да успеете в бизнеса, трябва да се учите от най-добрите!

Програмата Executive MBA

Много са възможностите, които се откриват пред вас в случай, че решите да продължите образованието си в IEDC (Ай И Ди Си). Вие ще задълбочите познанията си относно начините, по които бизнес ръководителите мислят и действат, когато са изправени пред трудни за взимане решения и сложни задачи. Уменията, които ще придобиете от програмата за следдипломно обучение по мениджмънт ExecutiveMBA, ще ви помогнат да структурирате и консолидирате разбирането ви за бизнес.

Ежедневно по време на вашето обучение в Ай И Ди Си вие ще бъдете обсипани от ценно знание за развитие в кариерата ви от успели хора на бизнеса и университетски преподаватели от световна класа. Нашият практически, симулативен подход се подчинява на бизнес ситуации, към които ще може да се отнасяте и далеч в бъдещето.

Знанието поражда самоувереност. То ще ви е нужно, за да отстоявате вашите позиции. След като получите научна степен по бизнес администрация, вие ще можете в дълбочина и с по-голяма яснота и разбиране да подхождате към предизвикателствата, които ще срещате. В допълнение, вие ще си осигурите отлична позиция за растеж във вашата кариера и когато завършите, ще сте подготвени да повлияете незабавно за развитието на вашата организация.

Факти за IEDC

Повече от 40 000 човека от 61 страни са преминали през нашите курсове от 1986 до сега.

Лектори на световно ниво от най-добрите бизнес училища от Европа и Северна Америка.

Международно признати програми.

Знания до живот и нови приятели, с които оставате свързани благодарение на невероятната международна мрежа на възпитаниците на IEDC.

IEDC – Блед – Словения

Словения е център за много европейски компании, което им дава възможност да се установят в Югоизточна Европа и да работят на тези пазари. Училището по мениджмънт IEDC е разположено в красивия град Блед, само на 30 минути път с автомобил от столицата на Словения - Любляна.

IEDC в София на Световната Обиколка на QS MBA

Имаме удоволствието да Ви поканим да ни посетите на Световна обиколка на QS МВА в София, за да получите по-детайлни познания за нашата executive МВА програма, както и за другите ни програми.
 
Заповядайте във вторник, 11 март, 2008 от 18:00-21:00ч в хотел Кемпински Зографски в София.

Повече информация и регистрация ТУК!

Какво представлява IEDC

Участници в програмата-Видео! – Какво казват завършилите програмите в IEDC.

"Преподавателите в IEDC са хора с изключителен опит. Те идват от училища по мениджмънт като IMD, INSEAD, Harvard, Darden и др. и заедно с специалисти от Словения са създали отличен екип и предоставят една уникална по рода си комбинация от локална и глобална перспектива."

Проф. Дерек Ф. Абел Prof. DerekF. Abell, заслужил професор от Европейско училище за мениджмънт и технологии ESMT, Германия.

"Опитът, който придобихме, както и мрежата на възпитаниците на IEDC, ще бъдат винаги с нас. Благодаря ти, IEDC, за това, че преобрази не само нашето отношение към бизнеса!"

Бенедикт Биндер-Кригщайн, ръководител продажби, Нюпак ООД

(ExecutiveMBA 2006/07), Австрия

"Няколко месеца след завършването на курса бях повишен в позицията управляващ директор. Executive-MBA спомогна за това повишение, като ми разкри най-новите стратегии за постигане на бизнес цели"

Татяна Финк Генерален Директор, TrimoTrebnjed.d. (ExecutiveMBA 1991), Словения

"Нашата мултикултурна среда създаде универсално лепило, което даде поле за изява на нашия потенциал за работа в конкурентна атмосфера до такава степен, че то ще ни държи залепени един към друг и извън EMBA."

Гада Ел Кели, бизнес консултант по маркетинг и комуникации Евро-ливански център за Индустриална Модернизация (ExecutiveMBA 2006/07), Ливан

Възползвайте се от тази отлична възможност и ни посетете на QSWorldMBAtour В София и си насрочете лична среща!

С нетърпение очакваме да се запознаем!

*Платена публикация

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg