11-те финалисти за Мениджър на годината 2011

2339
11-те финалисти за Мениджър на годината 2011

Единадесет са финалистите в четвъртия поред конкурс на сп. Мениджър - „Мениджър на годината". Това се разбра по време на специална пресконференция, на която бяха обявени имената на отличилите се ръководители.

Подредени по азбучен ред това са Ваньо Алексиев - управител и собственик на Глобал Биомет ООД и Биомет ООД; Виолина Маринова - главен изпълнителен директор и председател на НС на Банка ДСК; Димитър Илчев - главен мениджър и председател на НС на Евромаркет Груп; Зоя Паунова - изпълнителен директор на Астра З|енека Ю Кей Лтд; Ираван Хира - генерален директор на Хюлет-Пакард България; Николай Михайлов - председател на СД на Трейс Груп Холд; Петя Димитрова - изпълнителен директор и член на борда на директорите на Юробанк И Еф Джи България; Снежина Казакова - изпълнителен директор на Ди Ейч Ел Експрес България; София Христова - изпълнителен директор на ПОД Алианц България; Станислав Разпопов - главен изпълнителен директор на Дунапак Родина и Харис Коцибос - изпълнителен директор на Globul.

Победителят в „Мениджър на годината 2011" ще стане ясен на 14 ноември, когато в Националната опера в София ще се проведе официалната церемония по награждаването.

Досега носители на приза през годините са били Андреас Майерхофер - главен изпълнителен директор на Мобилтел (2010 година), Лъчезар Цоцорков - изпълнителен директор на Асарел Медет (2009 година) и Валентин Трифонов - изпълнителен директор на Приста ойл (2008 година).

Участвалите досега в конкурса висши мениджъри наброяват 267, от които 28 са чужденци. В първия конкурс през 2008 година, участвалите жени са 9, а през 2011-а са вече 20.

През годините най-многобройни са участниците от индустриалния сектор, следвани от банковото и застрахователно дело и от IT-сектора.

Сн.: Победителят в "Мениджър на годината 2010" Андреас Майерхофер - главен изпълнителен директор на Мобилтел

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Venepally
# 0
06:03 | 29 March 2012
Way to use the internet to help people solve prolbmes!
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg