БФБ с награда за цялостен принос в развитието на националната икономика

1121
БФБ с награда за цялостен принос в развитието на националната икономика

Българска фондова борса спечели приз за цялостен принос в развитието на националната икономика в конкурса “Мистър/Мисис Икономика 2007”. Наградата на състоялата се тази вечер церемония получи Бистра Илкова, изпълнителен директор на БФБ-София.

Номинирани в категорията бяха още Енцислав Харманджиев – главен изпълнителен директор на „Български пощи” ЕАД, Румен Аврамов - програмен директор в Центъра за либерални стратегии, автор на тритомника “Комуналният капитализъм” и Страхил Иванов - Управител на Агенция за недвижими имоти “Явлена” ЕООД.

За приход в развието на българската индустрия наградата спечели Атанас Бобоков - председател на Управителния съвет на „Монбат” АД.

Останалите номинирани в категорията бяха Лъчезар Цоцорков - изпълнителен директор на “Асарел – Медет” АД и председател на Българската минно-геоложка камара, Огнян Донев - изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на “Софарма” АД, Огнян Траянов - собственик и управител на “ТехноЛогика” и Орлин Хаджиянков - председател на Управителните съвети на „Холдинг Пътища” АД и „Мостстрой” АД.

Наградата за принос в развитието на небанковия финансов сектор спечели Петко Кръстев - председател на Управителния съвет и изпълнителен директор на „ДСК Управление на активи” АД.

Номинирани бяха и Асен Христов - председател на Надзорния съвет на “Еврохолд България” АД, “Бенч Марк Груп” АД , Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване и Николай Ялъмов - председател на борда на директорите на Финансова група „Капман”.

Специални награди “За принос в развитието на бизнес средата” получиха Пламен Орешарски - министър на финансите, Министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров, Петър Мутафчиев, министър на транспорта и Лалко Дулевски, председател на Икономическия и социален съвет.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg