Топ мениджъри споделят практическия си опит в конференция

2080
Топ мениджъри споделят практическия си опит в конференция

На 28 и 29 април 2010 г. в хотел Кемпински Зографски ще се проведе среща между представителите на малкия и среден бизнес в България и мениджъри от водещи компании от различни сектори. Организатори на събитието са списанието за мениджмънт и ERP ENTERPRISE, съвместно със CEED - Център за развитие на предприемачеството, и с подкрепата на Български Форум на Бизнес Лидерите и др. Profit.bg е медиен партньор на събитието.

Целта на форума, който е уникален за България, е да събере представители на малкия и среден бизнес в България (65% от пазара у нас), които да се запознаят с успешните бизнес практики на ТОП компании от различни сектори на Българския бизнес, между които Белла България, Елана Финансов Холдинг, Киров АД, Асарел Медет АД, Приста Ойл, Софарма Трейдинг и други.

Във времена на промени и нестабилни икономически условия именно креативността и иновативното мислене, комбинирано с натрупания опит, са факторите, които различават успешните компании, от всички останали. Изхождайки от идеята, че практическият опит е от изключително значение, екипът на списание ENTERPRISE ще предостави поле за комуникация и предаване на ноу-хау, идеи и бизнес контакти на всички участници във форума.

Първият ден на събитието български мениджъри ще разкажат за развитието на компаниите си, фирмената им култура, предизвикателствата и реализираните успешни практики, особено в контекста на световната финансова криза.

Във втория ден форумът ще разшири обхвата си, чрез презентации на двама успешни мениджъри, водещи изцяло български ТОП компании - Филип Ломбаут, Агрополихим и Цветан Алексиев, Сирма Груп.

Комплексната идея на форума „За Вашия успех - практически опит от ТОП Мениджъри в България" включва кръгли маси на различни теми, пространство за започване на общи бизнес проекти, обсъждане възможностите на европейските фондове и много други.

Организаторите на събитието очакват участие да вземат между 300 и 500 представителя на малкия и среден бизнес у нас.

Форумът ще бъде с платено участие с промоционална такса от 195 лв. без ДДС до март 2010 г. Част от нея ще бъде отделена от организаторите за НАГРАДЕН ФОНД от 10 000 лв. за маркетинг бюджет на спечелилата компания конкурса за най-добра идея за развитие на съществуващия бизнес, възникнала по време на форума, като жури ще бъдат самите участници.

За тридесет от най-предприемчивите студенти от Стопанския факултет на Софийският Университет, управляващи собствени фирми, форумът ще бъде напълно безплатен.

Медии ни партньори на събитието са водещи бизнес и национални телевизии, интернет медии, печатни издания и др.

Регистрация и повече информация за форума ще намерите на адрес: www.mysuccess.bg.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg