Вижте наградите на Банки Инвестиции Пари

3333
Вижте наградите на Банки Инвестиции Пари

На гала-вечеря в хотел „Шератон" бяха връчени годишните награди на "Банки Инвестиции Пари". Отличени са най-успешните компании от банковия и небанковия финансов сектор за 2010 г.

Първата награда в категорията „Депозитни продукти и влогонабиране" бе спечелена от Обединена българска банка с продукта си „Депозит Форекс".

Призът в категория "Инвестиционни продукти бе спечелен от Уникредит Булбанк със Спестовен план Pioneer", докато №1 в „Ипотечното кредитиране е Емпорики банк с продукт „Ипотечен кредит с фиксирана лихва".

Финансов продукт на годината в категория „Електронни финансови продукти" грабна Брокер Инс с продукт „Онлайн платформа за продажба на застраховки www.24ins.bg ", докато Пощенска банка бе отличена като №1 в „Картови продукти и услуги" с виртуална карта MASTERCARD.

Призът в категория „Комбинирани финансови продукти" бе връчен на Групама Застраховане и Банка ДСК, а с наградата „Иновативност и качество" си тръгна Пощенска банка, с продукт „Виртуална карта MASTERCARD.

ПОК Доверие бе обявено за „ Най-добро пенсионно осигурително дружество за 2010 г.", докато Търговска банка Д е „Банка с най-ниско рискова политика за 2010 г.

Корпоративна търговска банка и Банка ДСК спечелиха наградите в категории „ Най-бързо развиваща се банка за 2010 г" и „ Най-печеливша банка за 2010 г.", докато Търговска банка Д и Банка ДСК бяха отличени с „ Най-добре управлявана банка за 2010 г." и „Най-добра банка за 2010 г".

САЩ пък са „Държавата най-голям инвеститор в България за 2010 г."

За определяне на наградите за „Финансова институция на годината" бяха разработени обективни критерии на база на финансовите резултати на компаниите. Членовете на журито са доказани авторитети във финансовия сектор и сред тях са имена като Асен Ягодин - изпълнителен директор на Пощенска банка, Кирил Ананиев - съветник на президента по финансовата политика, Гълъбин Гълъбов - изпълнителен директор на Емпорики Банк, Мария Видолова - изпълнителен директор на Тексим Банк, Стоян Мавродиев - председател на Комисията за финансов надзор, Петрозар Петков - генерален директор на ЗД „Бул Инс", Камен Колчев - председател на СД на „Елана Холдинг", и т.н.

Очаквайте подробности и видео от церемонията!!!

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Agustin
# 0
18:10 | 3 October 2012
I will be putting this dzalzing insight to good use in no time.
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg