Фрапорт в топ класациите за комуникации на капиталовия пазар

689
Фрапорт в топ класациите за комуникации на капиталовия пазар

Комуникациите на капиталовия пазар на Фрапорт АГ са на челни позиции във всички категории на проучването Thomson Reuters Extel Pan-European за 2008 г.

Проучването се счита за едно от най-достоверните, като оценява активностите по посока на инвеститорските отношения на компании от 31 различни промишлени сектори в Европа.

В транспортния сектор Фрапорт АГ зае второ място сред 46 компании и 64 личности, оценявани по техните инвеститорски отношения. Щефан Рютер, завеждащ отдела за инвеститорски отношения на Фрапорт, беше удостоен със званието “най-добър професионалист” в своята област, а неговият заместник зае второто място.

Изпълнителният директор на Фрапорт, Вилхелм Бендер зае третото място в класацията на председателите на бордовете на изпълнителни директори.

Британската компания Extel Surveys заедно с Thomson Reuters, доставчик на финансови услуги, провежда това проучване в Европа всяка година сред анализатори и управители на фондове, оценявайки професионализма в инвеститорските отношения на компании, листвани на борсата.

През 2006 г. немско-българският консорциум между “Фрапорт” и “БМ Стар” спечели 35-годишна концесия за управлението на морските летища във Варна и Бургас.

През този период смесеното дружество “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” ще инвестира общо 403 млн. евро за изграждане на терминали, разширяване на самолетните стоянки и оборудване.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg