Най-многодетните хора в света

12590
Най-многодетните хора в света

Някои хора не искат да имат нито едно дете, други ги правят в огромни количества. Вижте няколко души, които активно участват в увеличаването на населението на Земята:

 

 


 

 

 

Лекарят, който има 75 деца

През 70-те и 80-те години хиляди пациентки са преминали през кабинета на д-р Сесил Джейкъбсън, който специализирал ин витро процедури.

Това, което те не знаели е, че докторът не ползва донорска сперма, а свой собствен материал. И още по-зле – той ползвал свой материал, дори когато е трябвало да ползва материал от съпруга на жената.

Минавали години, докторът правел деца. Истината може би е нямало да излезе на бял свят, ако той не е бил особено нагъл. Освен, че забременявал пациентки със собствена сперма, той мамел пациентки, които не можели да имат деца. Инжектирал им хормони, които да дават положителни тестове за бременност. Така неговото лечение изглеждало успешно, той прибирал парите на жените и след време констатирал, че пациентката е пометнала. Някои пациентки не се примирили с това и започнало разследване, което показало, че те всъщност никога не са били бременни.

През 1989 година група родители на деца, заченати чрез неговите услуги, поискали местна телевизия да разгледа един друг въпрос. Те е трябвало да забременеят от донори, които самите те са избрали по документация. От съображения за сигурност, само лекарят знаел идентичността на донорите. Разследването обаче показало, че той никога не е работел с банки за сперма. ДНК тестове показали, че 7 от децата са биологично негови. Впоследствие тестове показали, че още много деца са негови, включително детето на една жена, която е трябвало да забременее от съпруга си. Счита се, че лекарят е направил около 75 деца по този начин.

Джейкъбсън е осъден на 5 години затвор за измама. Разрешителното му за практикуване на лекарска професия е отнето.

Той има 21 деца от 11 жени

На 29-годишна възраст Дезмънд Хачет вече бил баща на 21 деца от 11 жени.

Той направил първото си дете на 18-годишна възраст.

И това не е всичко – в една единствена година на него са му се родили 4 деца! И това му се е случвало 2 пъти! Да, точно така – 8 деца за две години.

Всъщност това не би било проблем, ако Дезмънд имаше пари да се грижи за децата, но той няма. Той работи на минимална работна заплата и това просто не позволява изхранването на 21 деца. По законите на щата Тенеси един мъж не може да бъде заставен да плаща повече от 50% от доходите си за издръжка. Това означава, че някои от децата му остават с 1.98 долара на месец, след като се раздели половината му заплата между всички.

На въпроса дали мисли, че е добър баща Дезмънд отговаря с „Да“, защото знае „всички рождени дни на всички деца, както и имената им“. Браво на него!

Той има проект за 100 бебета

 

Има държави по света, където полигамията е разрешена и това дава възможност на един мъж да има много деца.

Даад Мохамед Ал Балуши има цел в живота и тя е да направи 100 деца до 2015 година. Той днес е на 64 години и е близо до целта си. Даад живее в Саудитска Арабия. Той има само един крак, но това не му пречи в задачата.

Неговото семейство живее в 17 къщи в Айман. Тъй като в страната са позволени „само“ 4 жени на мъж, Даад има схема за разводи и повторни женитби, защото съгласете се, 4 жени не могат да се справят с амбициозния му план.

Той в момента е женен за 18-та си жена. Казва, че е капризен. Никога не се храни с консерви, иска винаги да има прясно приготвено хранене. Никога не се жени за жена, която е разведена или вдовица, защото иска тя да е „нова“ за него. Той издържа финансово всичките си 18 жени и казва, че тя нямат от какво да се оплачат.

Донор на сперма има над 400 деца

В края на 70-те години Кърк Макси бил студент по медицина с финансови затруднения. Съпругата му била медицинска сестра в ин витро клиника. Тя предложила той да дарява сперма на клиниката, за да изкарва пари.

Той обаче се престарал – като давал сперма 2 пъти седмично, в продължение на 14 години.

По негови изчисления, при 20% успеваемост на процедурите, той има най-малко 400 деца.

Макси обаче е възмутен от системата, която му е позволила това. Той иска повече правила за тези клиники, като обяснява:

“Повечето пациенти идват от район от около 160-200 км от клиниката. Наоколо може би има около 100 млади момичета, които са сестри на моя син. Как да му обясня, че трябва да внимава.“

Пристрастени към сурогатното майчинство

Жените имат много по-малка възможност от мъжете да стават многодетни родители, но все пак някои го правят.

Британката Джил Хокинс е родила 10 деца, като не е задържала нито едно от тях. Тя е сурогатна майка и ражда децата за други двойки срещу заплащане. Тя получава по 18 000 долара за дете.

Хокинс казва, че самата тя няма майчинско чувство и нито за момент не е помисляла да задържи децата си.

Най-многодетната сурогатна майка е британката Карол Хорлок (на снимката). За 13 години тя е родила 12 деца, като през 2008 година ражда тризнаци. Тя не е в добри отношения с родителите си, обаче, защото те не са щастливи от факта, че Карол раздава внуците им срещу пари. Трябва да отбележим, че Карол не ползва донорска яйцеклетка и децата са биологично нейни. В един от случаите детето е дори на нея и на приятеля й заради гаф. Сурогатните майки нямат право да правят секс в определен период около изкуственото осеменяване, за да бъдат сигурни, че са забременели с донорската сперма. Тя нарушила това правило и... забременяла от приятеля си. След известни пазарлъци, клиентите решили все пак да вземат детето, въпреки че то не било биологичен наследник на нито един от двамата. Заради този случай Карол е изключена от Асоциацията на сурогатните майки във Великобритания.

Той има 50 официални деца, 100 внуци и 30 правнуци

Луиз Коста Оливейра от Бразилия и неговата съпруга Франческа се оженили млади и веднага започнали да правят деца. За съжаление Франческа починала млада, но те двамата вече имали 17 деца по това време.

Луиз се оженил втори път и с новата си съпруга Мария имал също 17 деца. Това прави 34 деца общо.

Тъй като отглеждането на 34 деца не никак лесно и Мария имала нужда от помощ с логистиката и възпитанието, тя помолила сестра й Озелита да живее при тях и да й помага. Тук става вече наистина неловко. Озелита също ражда от Луиз... 15 пъти!

Всички те – двете съпруги и 49-те деца живеят заедно като едно голямо семейство.

Тук по-консервативните може да спрат да четат, защото нещата загрубяват.

Луиз забременява още една жена от семейството – майката на двете му жени. Така той закръгля бройката на 50 и може би ще спре дотук, защото е вече на 90 години.

Той признава, че не може да запомни имената на всичките си деца, още по-малко пък на внуците си, които са над 100. Той има и 30 правнуци.

Луиз признава и че най-вероятно има и други деца, които не живеят с него, защото винаги е изневерявал на съпругите си и не е пропускал случай да бъде с жена. 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg