Най-щедрите щатски работодатели

5843
Най-щедрите щатски работодатели

В САЩ са позиционирани някои от компаниите, влизащи в списъка на най-добрите работодатели в света, като Google и Facebook.

Кои са десетте компании в най-голямата световна икономика, които плащат най-високи заплати на своите служители? Отговорът на този въпрос дават от изданието Glassdoor. Ето ги и тях:

10. Cadence Design Systems – 150 010 долара

Базирана в Сан Хосе, компанията продава софтуер на други технологични компании. „Гъвкаво работно време, удобни офиси, нормален дрескод, безплатно кафе и страхотни социални придобивки“ са част от предимствата, представени от настоящ служител на компанията.

9. Guidewire - 150 020 долара

Базирана във Форест Сити в Калифорния, компанията отново продава софтуер, но на застрахователната индустрия.

„Страхотна фирмена култура. Добри компенсации. Възможности за лично развитие. Приемлив мениджмънт“, са коментарите на инженер, работещ в компанията.

8. Boston Consulting Group – 150 020 долара

Това е една от трите най-големи консултантски компании в света. Тя е изключително внимателна в подбора си на персонал, което до голяма степен предопределя и високото средно възнаграждение в нея.

„Невероятни възможности за повишаване на квалификацията, различни проекти, близки връзки с топ мениджмънта“, коментира консултант в компанията.

7. Amazon Lab126 – 150 100 долара

Това е компанията за научна и развойна дейност на Amazon, която разработва електронни продукти, като електронния четец Kindle.

„Въпреки големината на бизнеса на Amazon, Lab126 се усеща като работно място в стартъп“, коментира софтуерен разработчик в компанията.

6. Vmware – 152 133 долара

Разположена в Пало Алто, Калифорния, компанията е заета в разработването на софтуер за облачните технологии.

„Компанията произвежда най-добрите в сектора продукти. Отношението към всеки е справедливо и уважително. Здравните придобивки са много по-големи, в сравнение с други компании“, коментира настоящ зает.

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg