Портфолио мениджър с най-висока заплата в Букурещ

3051
Портфолио мениджър с най-висока заплата в Букурещ

Банкерите, които през 2009-та година са съставлявали половината от 10-те най-високоплатени длъжности в румънската столица, са отстъпили на търговците на горива и метали, пише изданието ZF.ro. В класацията на 10-те най-високи заплати са влезли още портфолио-мениджърите, които не са били представени в предходните класации.

Сумата на доходите на хората с най-високи годишни заплати за 2010 година е била 11.6 млн. леи (2.75 млн. евро), или 3.4 пъти по-малко в сравнение с общия сбор от 39.8 млн. леи (9.4 млн. евро) през 2009-та година.

Най-високото възнаграждение в банковата сфера през изминалата година е било в размер на 1.17 млн. леи, поставено на 4-та позиция по доход.

Най-високата нетна заплата в румънската столица е била на портфолио-мениджър в размер на 1.7 млн. леи (0.4 млн. евро). Казано по друг начин средната нетна заплата на това лице е била 144 679 леи (34 042 евро) месечно.

На второ място в класацията през изминалата година с годишен доход от 1.55 млн. леи е лице, свързано с търговията с горива, метали и химични продукти.

Бизнес-консултант в Букурещ с доход от 1.2 млн. леи е заел трета позиция в класацията.

Други две лица занимаващи се с търговия с метали и метални суровини са заемали следващите две места с доход от 1.09 и 1.06 млн. леи, като те са нови в класацията.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg