За дамите и алкохола...

8810
За дамите и алкохола...

Хората използват смартфоните си за всякакви цели – за да си поръчват храна, стоки и услуги, да плащат сметките си, да гледат видео, да играят игри и да се забавляват.

Все по-голям брой от представителките на нежния пол обаче, ги използват и за други цели – да им помогнат да забременеят, да избегнат бременност, или за други неща свързани със сексуалния им живот.

Едно такова приложение е Glow, създадено от Макс Левчин

Приложението се използва на различни сексуални теми от над 4 милиона жени. То често използва анонимната информация събрана от дамите, за да откроява различни тенденции.

В едно такова изследване, става ясно, че има пряка зависимост между броя на консумираните питиета и рисковото сексуално поведение, за което впоследствие често се съжалява.

Ето и останалите неща от проучването:

Най-традиционният ден за консумиране на алкохол е събота. На противоположния полюс, най-рядко се пие във вторник.

Месецът в годината, когато се пие най-често е юли, следван от август, май и юни. Най-малко алкохол консумират дамите през януари, следван от март, февруари и април.

Три или повече питиета обикновено водят след себе си по-рисково сексуално поведение. Жени, консумирали повече от три питиета, е много по-вероятно да правят „необезопасен секс“.

Петдесет и пет процента от жените споделят, че алкохолът ги е довел до сексуално решение, за което са съжалявали.

Обикновено жените консумират алкохол с повод (28%). Без повод пият 20% от жените веднъж седмично, а 19% консумират веднъж, или два пъти на месеца. Само 11% от дамите споделят, че консумират алкохол „повечето дни“.

На 45% от представителикте на нежния пол са им необходими между четири и шест питиета за да се „напият“. При 35% за това са нужни две, или три питиета, а при 15% - над седем. Само при 5% едно е достатъчно.

Най-предпочитаното от жените питие е виното – 25%, следвано от твърд алкохол (23%) и коктейлите (22%). Бирата се предпочита от 14% от дамите.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg