Кои са експертите на Digital Trends 2021

1552
Кои са експертите на Digital Trends 2021

© Profit.bg

Digital Trends 2021 г. очертава бизнес възможностите пред професионалисти и бизнеса в дигиталната сфера на 27 октомври 2021 г. Събитието събира в рамките на четири панелни дискусии експертите и професионалистите от световни компании в България и чужбина.

Digital Trends 2021 г. ще се проведе онлайн и ще се излъчи безплатно на живо във фейсбук страниците на profit.bg и novini.bg.

Кои са експертите, които ще чертаят тенденциите в четирите дискусионни панела: e-commerce, Fintech, Digital Innovations и Home Office.


В дискусията за електронна търговия пред камерите застават Александру Сандор, Мениджър проекти в eMAG, който ще сподели професионален опит за ключовата роля на логистиката в бизнеса и плановете за развитие и инвестиции на компанията в региона.

Панайот Иванов, SVP в TBI Bank ще разкаже за бъдещето на дигаталната банка, какви са иновациите и инструментите за дигитализация в сферата както на електронното банкиране, така и на достигане до съвременните все по-мобилни потребители.

Иван Хаджов, мениджър бизнес развитие в Mastercard ще разкаже за бъдещето на дигиталното преживяване и как то може да стане още по-приятно за потребителите.

Какви са очакванията за баланса между нарастването на дигиталното банкиране и регулациите и дали те помагат или пречат на потребителите и бизнеса?

Какво е бъдещето на биометрията и позитивно ли се възприема тази трансформация?

Как 5G свързаността ще промени пазара на финансови услуги? Какви са продуктите, решенията и ресурсите, предотвратяващи кибер измами, които предоставя Mastercard на своите партньори?

Дискусионният панел e-commerce започва в 9.30 часа.

В панел Финтех, с начален час 10.30 експертите на ОББ, Пощенска банка и Уникредит Булбанк ще дискутират темите за мобилните иновации и тенденции, трансформацията на дигиталната банка на бъдещето и застрахователната индустрия в ерата на финтех.

Гост от Уникредит Булбанк ще бъде Виктор Стоянов, Директор Дистанционни услуги и дигитални канали, докато от ОББ в дискусията ще се включи Стефан Григоров, директор „Стратегия, трансформация и иновации“.

Дискусията Digital Innovations започва в 11.30 часа и обединява под светлините на прожекторите експертите в дигиталната сфера Тодор Гигилев от DREAMIX, Йото Райчев от IT Crowd, Филип Генов от F27 и Кирил Асенов от Arexim Engineering.

Последният панел от форума за тази година е посветен на новия офис. Home Office започва в 12.30 часа и разисква темите за Employer branding, работните места на бъдещето и как интернет се превръща в голяма класна стая.

Специален гост ще бъде Денис Бродски, Chief people officer в TBI Bank, който ще разкаже за стратегията на компанията да стимулира предприемаческия дух в организацията и поддържането на страхотна работна среда за най-добрите таланти.

В панела експертно мнение ще даде и Иван Козаров, управляващ директор на Arco Real Estate, както и Захарина Вецева, директор "Корпоративни комуникации и корпоративна социална отговорност" в TELUS International Europe. 

Повече информация за събитието може да намерите тук

Digital Trends се осъществява със съдействието на ОББ, eMag, Пощенска банка, Mastercard, Уникредит Булбанк и TBI Bank.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg