500 безплатни онлайн консултации с медицински специалисти от MedUNIQA

1733
500 безплатни онлайн консултации с медицински специалисти от MedUNIQA

© MedUniqa

УНИКА България предоставя 500 безплатни онлайн консултации* с медицински специалисти и дава възможност на всеки желаещ да получи онлайн съвет от предпочитан лекар.

Безплатните консултации ще са през май и ще се осъществяват в приложението MedUNIQA през „Онлайн консултация“, като желаещите трябва да заявят своята онлайн консултация на https://med.uniqa.bg/home.

Търсещите медицински съвет могат да избират между 11 специалности и над 150 лекари и специалисти в различни области, доказани професионалисти, доценти и професори.

"За трета поредна година продължаваме да развиваме нашата програма, която насърчава профилактиката и превенцията. MedUNIQA е приложение, което дава възможност да се грижим за здравето си в реално време. Повече от 30 000 души вече ни се довериха и ползват услугите му.

Сигурни сме, че създаването на навици за по-често проследяване на нашето здравословно състояние са пътят към едно по-здраво и осъзнато общество, което поставя на първо място грижата за живота и здравето на себе си и близките си.

Онлайн консултациите с лекар чрез телемедицината са все по-често предпочитани за бързи консултации и получаването на второ мнение от специалист, което понякога е решаващо при последващо лечение. В последните няколко месеца нашите колеги работиха по обновяването на приложението MedUNIQA, добавихме и няколко нови функционалности за удобство на нашите клиенти, като: Сравни цени на лекарства и Моите здравни документи.

С всяка следваща иновация се стремим да бъдем все по-близо до потребителя и да предлагаме все по-достъпни услуги, които да допринасят за клиентската удовлетвореност", коментира Борис Паличев, главен изпълнителен директор на застрахователната компания УНИКА.


Съвременните услуги, като: запазване на час при лекар напълно дистанционно през приложението; опция за изцяло онлайн медицинска консултация; дигитална здравна карта са сред ключовите предимства на MedUNIQA, които са в помощ на всеки потребител, който използва модерни решения в грижата за здравето си.  

Ели Москова, експерт Бизнес развитие в УНИКА Живот, споделя: „Регистрирайки се в MedUNIQA, нашите клиенти имат достъп до техните дигитални здравни карти, могат да получават резултати от техните проведени профилактични прегледи и профилактични изследвания директно в техния профил, да заявят възстановяваване на разходите си за ползваните здравни услуги изцяло онлайн.

Само за две години, стартирайки през март 2020 г. до днес, извървяхме дълъг и успешен път, благодарение на общите ни усилия и екипната работа. Благодарим и на нашите партньори от Аптечко, които предоставиха специално за нас новата си функционалност, благодарение на която потребителите могат да сравняват цени на лекарства в реално време и да откриват аптеки в близост до тях.“

За новите функционалности в MedUNIQA

Сравнение на цената на лекарства – интеграцията на MedUNIQA с Aptechko.bg дава възможност на потребителите на приложението да търсят най-ниски цени към настоящия момент на лекарство онлайн и в най-близките до тях аптеки.

Моите здравни документи – специално пространство в потребителския профил, където клиентите могат да съхраняват важна за тях медицинска документация на едно място като – Covid 19 сертификат; амбулаторни листове; рецепти; финансови документи и др.

Уеб приложението MedUNIQA предлага възможност за консултация в рамките на 24 часа от денонощието, 7 дни в седмицата.

Потребителите могат да се запознаят с биографията и рейтинга на лекарите, консултиращи в специалностите "акушер-гинекология и бременност", "вътрешни болести и COVID-19", "гастроентерология", "дерматология", "ендокринология", "ортопедия", "очни болести", "педиатрия и COVID-19", "психология", "урология" и "хранене и диетика".

* След изчерпване на 500-те безплатни консултации приложението ще бъде достъпно за всички при регулярните условия, като онлайн консултациите на потребители със здравна застраховка"
* "УНИКА за нашето здраве" ще се покриват от полицата им
в рамките на лимита, както и разходи за лекарства и изследвания, назначени при онлайн консултация до 50,00 лв., при наличие на съответния пакет.

Българският бизнес

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg