BILLA България с второ място в престижен конкурс

1621
BILLA България с второ място в престижен конкурс

© BILLA

BILLA България беше отличена с второ място в категория Employer Branding Video в престижния конкурс за постижения в областта на работодателската марка – Employer Branding Awards.

Това е четвъртото издание на Годишните награди и първата изцяло онлайн официална церемония по награждаването.

Веригата е петият по големина работодател в страната, а служителите ѝ наброяват над 4500 души.

Видеото, с което печели сребърното отличие, представя ключовите предимства на BILLA, като отговорен работодател, който поставя в центъра на своята дейност хората. Тези възможности се превръщат и в основните фактори, които задържат служителите за по-дълго в компанията.

Стажът на голяма част от тях е над 10 години, а през 2020 г. 24 души отбелязват заедно с компанията своя 20-годишен юбилей. Защото са част от историята на веригата от самото начало.

 „Това признание е изключително важно за нас. То доказва още веднъж, че политиките, които утвърждаваме и надграждаме, са работещи. За нас, хората ни са сърцето на компанията и най-важният ни ресурс. Щастливи сме, че многобройните ни екипи са изградени мотивирани личности, които търсят както възможности за личностно и кариерно развитие, така и начини за подобряване на работната среда, която формираме заедно – като едно голямо семейство,“ споделя Норберт Мисбрандт, управител на BILLA България. 


BILLA България въвежда нова 100% рециклируема торба за пазаруванеНовата торба е изработена от 80% рециклирани материали.

Компанията предоставя постоянни възможности за кариерно израстване на всеки член на екипа, мотивиран да се развива. Чрез менторската си програма, подкрепя новите попълнения в екипа и адаптацията им към новите задължения и отговорности.

Веригата цени обратната връзка от служителите си и непрестанно я търси, чрез допитвания за удовлетвореност. Чрез вътрешната си инициатива – Социален фонд, BILLA България оказва финансова подкрепа на служители и техните семейства, за медицински разходи и покриване на лечение.

Той се формира чрез доброволно отделяне на средства на служителите от професионално възнаграждение, в размер по желание. Това са само част от предимствата, които веригата притежава, като работодател, с грижа за своите екипи.

Видеото, отличено с награда, е съвместен проект, реализиран между BILLA България и BULGARIA WANTS YOU – платформа, която представя в цялост на потребителите и обединява в един сайт, освен възможностите за работа, и информация за стандарта, условията, средата и начина на живот в региона на бъдещата им месторабота.

Основна цел на партньорството е създаване на стимули за повече хора, напуснали България, да се върнат и да я преоткрият, като намерят подходяща и удовлетворяваща ги професионална реализация у нас. Цялото видео ще откриете тук.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg