Да си избереш платформа, заместител на COBOS

4006
Да си избереш платформа, заместител на COBOS

Седем са посредниците у нас, които предлагат собствени платформи към днешна дата. Екипът на Profit.bg реши да ви представи всяка една от тези платформи, като за целта състави 25 критерия. В класацията участие не взеха БенчМарк Финанс (Bench Mark Trader), Евро Финанс (EFOCS) и ОББ (U-Broker).

Четирите сравнени от нас платформи (в тази неплатена публикация) са MT 4 BSE (Булброкърс), Karoll Broker (Карол), Pobos (Поп. Каса) и Deltabroker (Делтасток).

Данните от таблицата по-долу сочат, че всяка от платформите има своите предимства и недостатъци, върху част от които се работи в момента или се планира да се въведат подобрения през 2010 г.

За да видите сравнителната таблица, натиснете с курсора на мишката тук

Времето за потвърждаване на поръчки е най-ниско при MT 4 BSE и Karoll Broker, сочат предоставените от посредниците данни.

Демо сметки ни предоставят от MT4 BSE и Deltastock, докато от Karoll Broker дават безплатен реален достъп. Годишните такси липсват при всичките платформи, за разлика от COBOS, като единствено Deltastock взима 2 лв./месечно, ако не търгувате.

Три от четирите платформи предоставят възможност за чат с брокер, докато само една - тази на Булброкърс има мобилна версия.

Чрез MT4 BSE можете да преоцените портфейла си в евро, но инвеститорите нямат възможност за избор на старите кодове - възможност, която имат търгуващите през Karoll Broker, POBOS и Deltastock.

За да видите сравнителната таблица, натиснете с курсора на мишката тук

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

мече
# 0
13:12 | 16 December 2009
а инфо за Efocs?
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg