КФН издаде лиценз за ИП на Аларик Секюритис

4348
КФН издаде лиценз за ИП на Аларик Секюритис

На свое заседание от 24 февруари 2011 г. Комисията за финансов надзор издаде лиценз на „Аларик Секюритис" ООД, гр. София (в процес на учредяване) за извършване на дейност като инвестиционен посредник в рамките на Европейския съюз и Европейското икономическо пространство.

Инвестиционният посредник ще може да извършва различни услуги, с изключение на поемане на емисии и извършване на сделки с ценни книжа за собствена сметка.

ИП „Аларик Секюритис" ООД е с капитал в размер 100 000 лева, разделени в 100 дяла с номинална стойност от 1000 лева всеки един и дружеството отговаря на законовото изискване относно минималния размер на основния капитал на инвестиционен посредник, който не държи пари и финансови инструменти на клиенти.


Учредители на ИП „Аларик Секюритис" ООД са физическите лица Андон Панайотов с 20 % и Магдалина Александрова с 80 % от капитала на дружеството. Управители на дружеството са Андон Панайотов и Радослав Иванов.

Българският бизнес

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg