КФН потвърди проспекта на Еврохолд за Варшава

609
КФН потвърди проспекта на Еврохолд за Варшава

На свое заседание от 27 октомври 2011 г. Комисията за финансов надзор потвърди проспект за допускане до търговия на Варшавската фондова борса на акции, издадени от „Еврохолд България" АД.

Емисията е в размер на 108 643 712 лева, разпределени в 108 643 712 броя обикновени, безналични, поименни, свободно-прехвърляеми акции, с номинална и емисионна стойност 1 лев всяка, представляващи съдебнорегистрирания капитал на дружеството.

КФН също потвърди проспект за допускане до търговия на регулиран пазар на емисия облигации, издадени от „Български пощи" ЕАД, гр. София.

Емисията е в размер на 15 млн. евро, разпределени в 15 000 броя обикновени, безналични, поименни, неконвертируеми, свободно прехвърляеми, облигации, с номинална стойност 1 000 евро всяка, с лихвен процент - тримесечен EURIBOR + 3.63% годишно, 3-месечен период на лихвено плащане, срочност 60 месеца. Датата на емитиране на облигациите е 08.02.2011 г., а падежът е на 08.02.2016 г.

Вписва в публичния регистър „Български пощи" ЕАД като емитент и посочената емисия облигации.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...