Одобрен бе проспектът за увеличението на капитала на БАКБ

823
Одобрен бе проспектът за увеличението на капитала на БАКБ

На заседание днес Комисията за финансов надзор потвърди проспект за публично предлагане на акции, внесен от "Българо-американска кредитна банка" АД, гр. София.

Емисията е в размер на 12 624 735 броя обикновени акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 4 лева всяка, които ще бъдат издадени в резултат на увеличение на капитала на дружеството.

КФН също вписа емисия акции с цел търговия на регулиран пазар, издадена от "Хелт енд Уелнес" АДСИЦ, гр. София. Емисията е в размер на 1 238 930 броя обикновени акции, с право на глас, с номинална стойност 10 лева, издадени в резултат на увеличение на капитала на дружеството от 2 477 860 лева на 14 867 160 лева.

Надзорът също така издаде разрешение на УД "Адамант Кепитъл Мениджмънт" ЕАД, гр. София, да прекрати дейността на договорен фонд "ЕйСиЕм Опортюнити", съгласно взето решение на съвета на директорите на управляващото дружество на заседание.

Отнето е и разрешението на УД "Адамант Кепитъл Мениджмънт" ЕАД за организиране и управление на ДФ "ЕйСиЕм Опортюнити".

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg