Повишен интерес към нови COBOS-и

724
Повишен интерес към нови COBOS-и

Новоиздадените COBOS сертификати през август бележат първо повишение за последните 14 месеца, сочат данни на Българска фондова борса, предоставени на Profit.bg.

Ръстът е от 286 броя, до 4110 клиента. Най-голямо нарастване бележат клиентите на Карол (60 броя, до 1031. Посредникът е и единственият с над 1000 клиента.

Оттам обявиха, че повишен интерес се отчита и при платформата Карол Дилинг, откъдето с една сметка може да се търгува с финансови инструменти от цял свят.

Втори по ръст за месеца са Елана Трейдинг, добавили нови 56 клиента, докато И Еф Джи Секюритис увеличи инвестиращите през системата с 46.

Други два посредника също отчитат повече от 10 нови клиента - това са БенчМарк Финанс и Популярна каса 95, респективно 36 и 28.

По 8 са новите издадени сертификати от Юг Маркет и Капман, а 7 от Загора Финакорп.

В края на периода по над 100 клиента имат осем инвестиционни посредника - Карол, Елана Трейдинг, БенчМарк Финанс, Юг Маркет, И Еф Джи Секюритис, Капман, СИС и Реал Финанс.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg