Варшавската борса допусна до търговия акциите на Еврохолд (  4EH  )

714
Варшавската борса допусна до търговия акциите на Еврохолд

Очаква се в рамките на първата половина на декември да бъде определена дата на първата котировка за акциите на Еврохолд България АД на Варшавската фондова борса, съобщават от компанията.

През ноември процедурата по паспортизиране на проспекта приключи и пред полската Комисия за финансов надзор и впоследствие емисията акции на Еврохолд България АД бе регистрирана от полския Централен депозитар.

На 29 ноември 2011 г. Варшавската фондова борса допусна до търговия всички 108 643 712 обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции от капитала на Еврохолд България АД, с което процедурата бе завършена.

След вписване на текущото увеличение на капитала на Еврохолд България АД от 108 643 712 лева на 127 345 000 лева посредством издаването на нови 18 701 288 акции, предстои регистрация за допускане до търговия и на новата емисия на Варшавската фондова борса.

Днес търговията с акциите на Еврохолд България на БФБ приключи на цена от 1.15 лв. за брой.

Еврохолд България АД, 4EH – профил и борсова статистика

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...