Дигиталните Ecomondo и Key Energy генерираха над 5 000 бизнес възможности

1199
Дигиталните Ecomondo и Key Energy генерираха над 5 000 бизнес възможности

© Ecomondo/Key Energy

Дигиталното издание на Ecomondo и Key Energy 2020 протече като действителна движеща сила за бизнеса и място за квалифициран диалог за новите модели на устойчивото развитие и за климатичните промени.

В очакване да се завърнат на живо през ноември 2021 г. в Римини (Италия), изложенията на Italian Exhibition Group се проведоха от 3 до 15 ноември чрез онлайн платформа, осигурявайки бърз отговор на ограниченията, причинени от борбата срещу пандемията, които бяха наложени от правителство само няколко дни преди откриването им.

В онлайн платформата взеха активно участие 400 от общо 735 компании. Бяха генерирани над 5 000 бизнес възможности. Общо 73 479 посещения на страниците на изложителите и над 21 000 потребители участваха в събитието. В конференциите се включиха общо 33 897 участници.


Медийното присъствие беше отлично: досега за дигиталното издание на Ecomondo и Key Energy има 5 620 репортажа в пресата и в интернет и 109 по телевизията и радиото, които достигнаха до 416 873 154 контакта. Репортажите на чуждестранните медии нараснаха до 470.

Очакваното с нетърпение издание на живо през 2021 г. ще подкрепи лоялността на изложителите с допълнителен инструмент. Всъщност, Italian Exhibition Group ще реактивира дигиталната платформа по повод най-важните национални и международни срещи на Зелената общност, като например Европейската седмица за намаляване на отпадъците, Световният ден на околната среда и други, с цел да увеличи времевите и пространствени възможности за бизнес сред компаниите от зелената икономика и за да бъдат обхванати съответните теми в регулаторен и приложим аспект, както винаги с подкрепата на Техническия научен комитет и секторните асоциации.

Това ще бъде една „пътна карта“, която ще придружава изложители, купувачи и институции на бъдещото събитие на живо в Римини.

Ecomondo и Key Energy потвърдиха и ролята си на истински мозъчни тръстове, които повдигнаха темите, залегнали в центъра на дневния ред на всички правителства, на предприемаческия,

финансовия и обществения сектор, а именно Европейската зелена сделка, разглеждайки я освен описателно и като конструктивно предложение. Какъвто беше например пакетът от предложения за ускоряване на Зеления преход в Италия, предложен от Генералните щати на Зелената икономика (Stati Generali della Green Economy), и от манифеста на ANEV за вятърната енергия.

Важно и квалифицирано беше участието на италианското правителство, както и патронажа на Европейската комисия.

За пета поредна година Експо бизнес партнерс, в ролята си на официален представител на Ecomondo и Key Energy за България, организира виртуално участие на пет български фирми в специалния В2В проект на Italian Exhibition Group (IEG).

Чрез онлайн платформа, даваща възможност на посетителите и изложителите предварително да се запознаят с профилите и интересите си, в конкретни часове бяха насрочени и проведени над 50 видео срещи.

Системата даваше възможност за едновременно участие на четирима представители, както и за размяна на информационни материали в реално време, посочват от Експо бизнес партнерс.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg