ECOMONDO И KEY ENERGY 2020: физическо и дигитално участие

978
ECOMONDO И KEY ENERGY 2020: физическо и дигитално участие

© Italian Exhibition Group

Мястото на срещата е физическо, но дигиталните технологии предоставят множество допълнителни възможности.

По време на тазгодишното издание на Ecomondo и Key Energy, което ще се проведе в изложбения център на Римини (Италия) от 3 до 6 ноември, организаторите от Italian Exhibition Group ще добавят към щандовете на изложителите и конферентните зали новата функция на дигитална платформа, която ще предостави достъп до всички познания и пазарни възможности, които двете изложения предлагат.

Тазгодишното изложение ще бъде едно хибридно събитие - както физическо, така и дигитално, в съответствие със Европейската зелена сделка – планът на ЕК за
изграждане на устойчива икономика в ЕС.


Всъщност, икономическият манифест на Европейската комисия ще бъде представен на Ecomondo и Key Energy, а именно: Зелената повратна точка на индустриалната система, биоикономиката, дигитализацията на публичната администрация и услугите в градовете, ключовата роля на потребителите, опростяването на регулациите, споделената мобилност и устойчивите иновации като фактор на растежа са гръбнакът на двете изложения.

Календарът на конференциите ще включва гореспоменатите теми и в тях ще участват клъстери от предприятия, асоциации, мозъчни тръстове, Европейската комисия, Министерството на околната среда на Италия и Министерството на икономическото развитие на Италия.

Изключително интересна нова функция е дигиталната платформа, която умножава възможностите за среща между търсене и предлагане за изложители и посетители на двете изложения.

Регистрацията в системата ще даде възможност на потребителите не само да следят конференциите в реално време, но преди всичко ще им предостави достъп до зоната, запазена за изложителите.

Тази истинска „бизнес зона“ ще бъде достъпна за всички, които не могат посетят Италия поради международни ограничения за защита от COVID-19, или които дори при нормални условия не биха предприели пътуване на дълги разстояния, както и за тези, които нямат възможност да присъстват на изложението всеки ден.

По този начин регистрацията в платформата ще разшири пазарните възможности, които предоставят Ecomondo и Key Energy през 2020 г. и ще даде възможност на тези, които могат да присъстват само един ден на изложението, да резервират срещи с изложители, за да продължат или финализират своите бизнес намерения.

„Новата дигитална платформа, която Ecomondo и Key Energy предоставят на разположение на изложителите и посетителите, е нова среда, която позволява да се разшири физическото преживяване на изложението чрез новия хибриден формат, улесняващ интереса и възможностите.

Например разширяването на услугите за мачмейкинг, основани на изкуствен интелект, с цел изготвяне на график от срещи, с особен акцент върху международната клиентела. И накрая, тази платформа ще позволи на отделните изложители да наблюдават взаимодействието и възвръщаемостта на инвестициите. Информация, която определено е ценна за растежа на бизнеса“, заяви Алесандра Астолфи, групов бранд мениджър на отдела по зелени технологии на Italian Exhibition Group.

Чрез протокола #Safebusiness и акредитация GBAC STAR, по отношение на безопасността и намаляването на риска за изложителите и посетителите, и благодарение на удълженото работно време на Експо центъра от 9:00 до 18:00, организаторите от Italian Exhibition Group се стремят да създадат оптимални условия за участие.

Сред изложенията в сектора Ecomondo и Key Energy са първите, които ще се провеждат с физически участници.

За допълнителна информация и посещение на събитието бихте могли да се обърнете към представителя на панаира за България: Чавдар Горчев, тел.: 00359 899 190 961, office@expobusinesspartners.net, www.expobusinesspartners.net.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg