eMAG прави поредица от дарения за болници

1326
eMAG прави поредица от дарения за болници

© eMAG

В настоящата кризисна ситуация, която подлага на особено изпитание медицинския персонал, eMAG подкрепя усилията му с поредица от дарения за болници. До момента онлайн магазинът е осигурил общо 92 000 защитни маски (на стойност над 100 000 лв.) за Военномедицинска академия София и ще продължи да разширява дарителската си кампания.

През последните седмици електронната търговия се превърна в една от опорите на икономиката, с важна роля за обществото. Отговаряйки на нуждите на клиентите с коректност и отговорност, сигурното и своевременно предлагане и доставяне на продукти помага на хората да се адаптират към променения начин на живот и работа. Като лидер в тази сфера eMAG прилага комплекс от мерки за безопасност и подкрепа на своите служители, на обществото и на потребителите в настоящите трудни времена. Компанията за онлайн търговия се включва активно в борбата срещу коронавирусната епидемия във всички страни, в които оперира, в стремеж да отговори на някои от най-спешните нужди в системите за здравеопазване.

„Всички сме изправени пред сериозни предизвикателства в пандемичната ситуация, която драстично промени начина ни на живот и работа, ограничавайки личните контакти, нарушавайки веригите за доставка и логистика и застрашавайки световната икономика. Но най-голямо е напрежението, на което са подложени героите от първата линия: лекари, сестри, спешна помощ и останалите професионалисти, които се грижат за нас“ – казва Андрей Попеску, директор на eMAG България. „Вярваме, че колкото по-скоро се реши здравната криза, толкова по-бързо като общество ще можем да възстановим нормалния си режим на дейност и по този начин ще бъде овладяно и задълбочаването на икономическите последствия. Даренията, които прави нашата компания, са в помощ на българската здравна система и на медицинския персонал от първата линия на борбата с епидемията, който показва безпрецедентен професионализъм в критичната ситуация и заслужава нашата подкрепа и благодарност.“


eMAG ще продължи да разширява дарителската си кампания, включвайки в нея нови медицински институции и организации, ангажирани с предоставянето на помощ и овладяването на кризисната ситуация.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg