Енергоремонт Холдинг с нов милионен договор

1310
Енергоремонт Холдинг с нов милионен договор

© Pixabay

Енергоремонт Холдинг АД, като лидер в Консорциум „СЕТ“, и ДП „Национална компания „Железопътна инфраструктура“ подписаха нов договор на стойност 5.03 млн. лв. с ДДС с предмет: „Рехабилитация на железопътни участници Скутаре-Оризово и Стралджа-Церковски, част от проект „Рехабилитация на жп инфраструктура по жп линията Пловдив-Бургас-фаза 2“, обособена позиция 2: Рехабилитация на жп участък Стралджа-Церковски“.

Това е пореден голям договор за компанията, чийто акции се търгуват на Българска фондова борса. Само преди дни от там обявиха сключването на други два контракта на стойност около 88 млн. лв.

Енергоремонт Холдинг с два договора за 88 млн. лв. Възложител е Лукойл Нефтохим Бургас АД

През миналата година Енергоремонт Холдинг започна реализацията на няколко значими проекта на българския пазар, сред които са рехабилитация на подстанция ”Карбонат”, собственост на Електроенергиен системен оператор, възстановяване, ремонт и модернизация на тягови подстанции Ямбол, Карнобат и Бургас и др.

Търсене по позицията има на ниво от 3 лв. за брой, а предлагане – на 3.44 лв. за лот.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...