Как да умножим парите си, когато новата криза чука на вратата?

12184
Как да умножим парите си, когато новата криза чука на вратата?

Как и къде да вложим парите си през 2020 г.? В какво да инвестираме суми от порядъка на 5 или 10 000 лв.?

Как да се подготвим по-добре за живота ни в пенсия? Какви финансови инструменти препоръчват експертите, за да постигнем по-добра доходност във времена, в които новата криза чука на вратата ни?

При настоящите рекордно ниски лихви по депозитите все повече хора си задават един и същ въпрос – къде да вложа спестяванията си, за да постигна по-добра доходност?

Отговорите на тези и много други въпроси ще получите по време на панел „Лични финанси“, с който ще се открие 11-ото издание на финансовия форум Шумът на парите 2020. Форумът ще се предава в Profit.bg, във Фейсбук и YouTube. 


Да, определено няма да си говорим за депозити, но ще сравним останалите форми на инвестиции в настоящите несигурни времена. Дори и от Българска фондова борса наскоро обявиха, че българските домакинства губят по над 2 млрд. лева годишно от това, че държат парите си в търговските банки.

Ето защо въпросите за личните ни финанси са все по-важни и отговорни.

Както всяка година, така и през 2020 г., екипът на Profit.bg ще събере на едно място топ експерти в сферата на личните финанси, на които ще имате възможност да зададете и своя въпрос чрез социалните ни мрежи. 

В дискусията ще вземат участие Николай Ялъмов, Председател на борда на директорите на Капман Холдинг, Никола Янков, Управляващ партньор и председател на Съвета на директорите на Експат Капитал, Явор Ачев, Мениджър за България на Амунди Асет Мениджмънт, Светла Стаменова, управляващ директор на Super Credit, Владислав Русев, Главен изпълнителен директор на Пенсионно осигурително дружество Алианц България и Едуард Цветанов, ex Revolut Country Lead.


Повече информация за събитието можете да намерите и във Facebook.

Шумът на парите 2020 се осъществява с подкрепата на Обединена Българска банка, Алкомет, eMAG, Opel, Димитър Маджаров, Сирма Солюшънс, Пощенска банка, Капман и MTF SOFIA, Уникредит Булбанк, Mastercard, Българска банка за развитие, Amundi, А1 България, SuperCredit, TBI Банк, Индустриален Холдинг България, Paraflow и HP.

Организационен партньор на събитието е агенцията за PR и маркетингови услуги Well Done.

 

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2020

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Kwoerjnip
# 0
10:03 | 2 March 2022
770f406 @336i@
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg