Кой ще открие Шумът на парите' 2017

2129
Кой ще открие Шумът на парите' 2017

Председателят на Комисията за финансов надзор Карина Караиванова ще открие 8-ото издание на Шумът на парите. Събитието, което ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Маринела, е безплатно за присъствие.

Коя е Карина Караиванова?

Карина Караиванова е избрана за председател на Комисията за финансов надзор от 43-ото Народно събрание на Република България на 28 юли 2016 г. с 6-годишен мандат.


Притежава магистърска степен по Финанси и банково дело и бакалавърска степен по Икономика от Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Притежава сертификат от Международната програма по финанси и банково дело „Управление на риска” към Националния институт по банков мениджмънт – Пуне, Индия.

Притежава сертификат за придобити одитни умения от Института по публична администрация – Дъблин, Ирландия. Притежава сертификат по Икономически политики от Министерството на финансите – Токио, Япония.

От декември 2012 г. до февруари 2013 г., както и от ноември 2014 г. до юли 2016 г., е заместник-министър на финансите. Председател на надзорния съвет на „Фонд мениджър на финансови инструменти в България” ЕАД. Член на борда на директорите на Европейския инвестиционен фонд и Европейската инвестиционна банка.

Член на борда на управителите  на Черноморска банка за търговия и развитие, Международна инвестиционна банка и Алтернативен управител за България на МВФ.

От август 2010 г. до ноември 2014 г. е директор на дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите, национален ръководител на предприсъединителните фондове на ЕС и ръководител на сертифициращия орган за оперативните програми, финансирани от структурните и кохезионния фондове на ЕС.

От ноември 2006 г. до август 2010 г. е началник-отдел „Контрол и сертификация по програма САПАРД и Европейския фонд за регионално развитие” в Министерство на финансите.

От август 2003 г. до ноември 2006 г. заема позицията началник-отдел „Акредитация и оценка” в дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите.

От февруари 2003 г. до юли 2003 г. е експерт по разширената децентрализация в дирекция „Национален фонд” в Министерство на финансите.

От април 2001 до февруари 2002 г. е счетоводител по „Проект за развитие на районите с минна и стоманодобивна промишленост” на програма ФАР към Министерство на труда и социалната политика.

Владее английски и руски език.

Шумът на парите остава безплатен за посетителите, като в двата си дни ще предложи на аудиторията общо шест панела: Капиталови пазари, Лични финанси и Недвижими имоти, които ще се проведат на 31 май (сряда), както и Банки и нефинансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България на 1 юни (четвъртък).

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България и LG.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Повече за събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2017

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg