Legrand България с иновативна серия продукти за свързан дом

3445
Legrand България с иновативна серия продукти за свързан дом

© Legrand България

Legrand България представя серията Valena Life/Allure with Netatmo, като предоставя на своите клиенти възможността да заживеят в един „умен дом“, чието инсталиране и управление е „лесно като детска игра“.

Това става възможно, като се заменят стандартните ключ или контакт със стартовия пакет Valena Life with Netatmo. Всеки допълнителен продукт или пакет с различна функция може да се поръча отделно и да се интегрира лесно.

„В последните години наблюдаваме сериозен интерес към продукти, свързани с автоматизацията на дома. По наши данни, почти всеки трети човек притежава поне едно интелигентно устройство вкъщи.


Ето защо Legrand постоянно работи в тази насока и сега представя на клиентите си в България продуктите от серията “Valena Life/Allure with Netatmo”, чрез които лесно да управляват осветление, отопление, щори за по-безопасен, по-комфортен и по-ефективен дом“, коментира Людмил Даскалов, управител на Legrand България.

Потребителите се нуждаят от унифицирани решения във всеки аспект от живота си – сега те имат възможността да контролират гласово дома си с помощта на познатите Siri, Alexa или Google Assistant и да се справят безупречно с мултитаскинга.

Иновативната серия Valena Life/Allure with Netatmo е адаптирана към нуждите на клиентите чрез интелигентните си продукти. Тя е съвместима с известни платформи, като Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubendorff, Netatmo или IFTTT, като дава възможност към системата да се добавя продукт на трета марка и така да се обогатят още повече функционалностите.

Домът е мястото, където човек гради бъдеще, където се прибира след тежък ден, където развива идеи за бизнеса си. Netatmo отлично се грижи за него и подсигурява комфорт и автономност.

Сега потребителите разполагат с унифициран контрол на осветлението, температурата, ролетните щори, електроуредите, използвайки приложението Home + Control на смартфона или таблета си, като всеки стандартен ключ и контакт може лесно да бъде заменен със свързан и да бъде интегриран в цялостната система, като се вписва отлично на правилното място.

Valena Life with Netatmo
Oсветление, отопление или щори. Всички продукти се подчиняват на командите, заедно или по отделно. Серията Valena Life/Allure с Netatmo е създадена, за да осигури удобство, сигурност за дома и семейството и да оптимизира разхода на енергия. Моделирането и управлението на „умния дом“ вече е максимално улеснено – от дистанция и с гласови команди.

Външна интелигентна камера с прожектор
С инсталация лесна, като на външна лампа, интелигентната камера с мощен прожектор уведомява чрез незабавен сигнал при идентификация на външен нарушител в дома заедно със снимка и видеозапис. Освен това, тя генерира висококачествено видео и изпраща известие на смартфона, като междувременно запаметява запис и на включената microSD карта.

Чрез функцията си за лицево разпознаване камерата позволява да бъдат записвани само „натрапници“, а членовете на семейството да бъдат изключени. Настройката на интелигентната камера се реализира в рамките само на няколко минути – бързо и безпроблемно.

Домашната интелигентна камера позволява на потребителите си да бъдат винаги вкъщи, дори, когато не са. Когато някой позвъни на входната врата, автоматично се трансферира видео повикване към смартфон устройството и получателят сам решава дали да говори с посетителя си – дори от разстояние. Двете умни решения защитават цялото семейство както през деня, така и през нощта.

Термостат Нетатмо – спестява енергия без компромис с комфорта
Чрез интелигентния термостат на Netatmo отоплението може да се контролира от смартфон, таблет или компютър дистанционно. Това става възможно с помощта на самообучителна функция, която му позволява да предвижда кога потребителят ще се прибере, за да включи отоплението предварително.

Детектор за дим
Интелигентната аларма за дим осигурява по-добра защита чрез изпратени в реално време сигнали към смартфона при регистрация на проблем. Това осигурява постоянен мониторинг на батерията, димния сензор и wi-fi връзката.

Интелигентни радиаторни вентили (Стартов пакет)
Радиаторните вентили позволяват да се управлява отоплението по отделно във всяка стая, за да съвпада с ежедневните ангажименти на семейството. При отворен прозорец сензорът им се задейства и те спират да работят, за да се пести енергия. Вентилите разполагат с boost функция, и дават възможност за управление от разстояние и контрол на консумацията на енергия.

За Netatmo
В края на 2018 г. Legrand - най-големият производител на ключове и контакти в света и лидер в дигиталните и цифрови сградни инфраструктури придобива френския хардуерен старт-ъп Netatmo. Мисията на Netatmo е да разработва висок клас продукти, които превръщат дома в по-безопасно и по-удобно място. Компанията перфектно балансира между иновации и надеждност на Smart Home пазара, съчетани с модерен стил и изключителен дизайн.  

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg