Лекторите на Шумът на парите - Иван Такев

1738
Лекторите на Шумът на парите - Иван Такев

© Profit.bg

Иван Такев е изпълнителен директор и член на Съветите на директорите на Българска фондова борса – София и Централен депозитар.

В продължение на над десетилие Иван Такев минава през всички нива в БФБ-София. Преди да оглави компанията, той заема редица управленски и експертни позиции в нея. Сред тях са оперативен директор, директор и експерт в отдел „Търговия и надзор”.

Професионалната си кариера Такев започва в Комисията за финансов надзор като експерт в отдел „Лицензиране и контрол на инвестиционни посредници”.

Иван Такев е автор на редица публикации в областта на търговията с ценни книжа. Той е специализирал в US Securities and Exchange Commission и притежава сертификати от курсове по финансови анализи, надзор над фондови пазари и капиталови пазари.

Иван Такев е завършил стипендиантската програма за Централна и Източна Европа на George Washington University във Вашингтон, САЩ. Той има магистратура по финанси от Университета за национално и световно стопанство в София.

Такев ще е един от петимата изпълнителни директори на фондови борси, които ще вземат участие във форума Шумът на парите, организиран от Profit.bg. Панел "Капиталови пазари" е планиран за първия ден на събитието (31 май) и ще се проведе в хотел Маринела, зала ЕФЕ.

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Повече за събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Всичко по темата Шумът на парите 2017

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg