Лекторите на Шумът на парите - Лъчезар Димов

2016
Лекторите на Шумът на парите - Лъчезар Димов

Лъчезар Димов е главен портфолио мениджър и член на Борда на директорите на Експат Асет Мениджмънт.

Преди да се присъедини към екипа на Експат, Лъчезар работи като портфолио мениджър в Ти Би Ай Асет Мениджмънт, където отговаря за управлението на пенсионния фонд Доверие, който със своите активи на стойност от над 1 млрд. евро е най-големият такъв фонд в България.

Неговият професионален опит в областта на финансите започва със стаж в Българската банка за развитие. След това е асистент портфолио мениджър в AXA Investment Managers, Париж.

Бил е портфолио мениджър в Ти Би Ай Асет Мениджмънт (2010-2012 г.), началник на отдел Капиталови пазари в Общинска банка (2012-2013 г.), изпълнителен директор и член на Управителния съвет (2012 г.) и главен оперативен директор (2012-1013 г.) на Общинска банка Асет Мениджмънт.

Лъчезар Димов има магистърска степен по Управление на активи от университета Дофин, Париж, магистърска степен по финанси и управление на риска от Университета Louis Pasteur, Страсбург, както и бакалавърска степен по количествени методи, икономика и мениджмънт от Университета Louis Pasteur.

Той е сертифициран финансов аналитик (CFA) от 2013 г. Владее френски, английски и руски език.

Лъчезар Димов ще е един от лекторите в панел "Лични финанси" от Шумът на парите. Събитието, което е безплатно за присъствие, ще се проведе на 31 май и 1 юни в зала ЕФЕ на хотел Маринела в столицата. 

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Повече за събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Всичко по темата Шумът на парите 2017

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Едно от най-добрите депозитни предложение за парите ви

Депозитът „Всичко е точно“ е специално за вас