Лекторите на Шумът на парите - Лъчезар Димов

2172
Лекторите на Шумът на парите - Лъчезар Димов

Лъчезар Димов е главен портфолио мениджър и член на Борда на директорите на Експат Асет Мениджмънт.

Преди да се присъедини към екипа на Експат, Лъчезар работи като портфолио мениджър в Ти Би Ай Асет Мениджмънт, където отговаря за управлението на пенсионния фонд Доверие, който със своите активи на стойност от над 1 млрд. евро е най-големият такъв фонд в България.

Неговият професионален опит в областта на финансите започва със стаж в Българската банка за развитие. След това е асистент портфолио мениджър в AXA Investment Managers, Париж.


Бил е портфолио мениджър в Ти Би Ай Асет Мениджмънт (2010-2012 г.), началник на отдел Капиталови пазари в Общинска банка (2012-2013 г.), изпълнителен директор и член на Управителния съвет (2012 г.) и главен оперативен директор (2012-1013 г.) на Общинска банка Асет Мениджмънт.

Лъчезар Димов има магистърска степен по Управление на активи от университета Дофин, Париж, магистърска степен по финанси и управление на риска от Университета Louis Pasteur, Страсбург, както и бакалавърска степен по количествени методи, икономика и мениджмънт от Университета Louis Pasteur.

Той е сертифициран финансов аналитик (CFA) от 2013 г. Владее френски, английски и руски език.

Лъчезар Димов ще е един от лекторите в панел "Лични финанси" от Шумът на парите. Събитието, което е безплатно за присъствие, ще се проведе на 31 май и 1 юни в зала ЕФЕ на хотел Маринела в столицата. 

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Провидънт Файненшъл, Сирма Груп Холдинг, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Повече за събитието може да намерите на https://profit.bg/forum/ или във Facebook.

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2017

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg