Лекторите на Шумът на парите - Райна Миткова

998
Лекторите на Шумът на парите - Райна Миткова

Какво влияние оказа пандемията върху личните ни финанси, как да постигнем разумни нива на потребление в новата нормалност и как да се справим, ако изпаднем в затруднение?

Това са темите, които ще дискутираме по време на панел „Лични финанси“, част от Шумът на парите 2021, с Райна Миткова.

Райна Миткова има близо 20-годишен управленски опит в консултантски и финансов сектор с фокус върху развитие на бизнеса и стратегическо планиране. Тя е управител на двете компании на немския инвеститор в необслужвани вземания EOS Group в България – ЕОС Матрикс и ЕОС Сървисис. 

Миткова е председател на Асоциацията на колекторските агенции в България от нейното основаване през 2011 г., като е преизбирана три пъти до сега на този пост. От 2015 г. до 2019 г. е член на Съвета на директорите на Федерацията на европейските национални колекторски асоциации (FENCA) с фокус върху маркетинга и комуникациите.


Завършила е Международен туризъм в УНСС и има магистърска степен по бизнес администрация от CotrugliBusinessSchool, Загреб. Участвала е като лектор на редица български и международни форуми в областта на управлението на вземания, лидерство и мениджмънт.

Райна Миткова ще е един от лекторите в панел „Лични финанси“, с който ще бъде открито 12-о издание на Шумът на парите. Началният част е 9.00 на 2 юни (сряда).

Събитието ще бъде излъчено на Profit.bg, фейсбук страниците на Profit.bg и Novini.bg, както и в YouTube.

Мениджър на водещ европейски инвестиционен фонд идва на Шумът на паритеПанелът

Повече за Шумът на парите може да намерите на profit.bg/forum

Българският бизнес

Всичко по темата Шумът на парите 2021

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg