Лидл България с първо място в конкурса ПР Приз 2021

602
Лидл България с първо място в конкурса ПР Приз 2021

© Лидл България

Лидл България беше отличена с първо място в 21-ото издание на конкурса ПР Приз, организиран от Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО).

Наградата беше присъдена в една от най-оспорваните категории – „Корпоративна комуникационна кампания“, за реализираната кампания по повод 10-ата годишнина, която веригата отбеляза през 2020 г.

В конкурса се състезаваха 84 проекта, разпределени в 17 категории, на 30 вътрешни комуникационни екипи на компании, агенции, медии, неправителствени организации и институции.


„Изключително сме благодарни за това признание. Радваме се, че с комуникацията ни за 10-ата годишнина на Лидл България сме успели по интересен и различен начин да разкажем историята зад успеха на Lidl, да представим реалния ефект от дейността на компанията и най-важното – да се обърнем към всички служители, клиенти и партньори на Lidl с може би най-хубавата дума:„Благодарим ви!“, коментира Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ на веригата. 

По повод своята 10-ата годишнина Лидл България, заедно с комуникационната агенция „ОТ-ДО Консулт“, разгърнаха цялостна комуникационна кампания, с която разказаха за успеха на компанията вече 10 години, какво стои зад него и кое е онова, което отличава веригата и я превръща в любима на българските потребители.

Компанията изрази и своята искрена благодарност към всички, съпътствали успеха на Lidl през годините – служителите за тяхната отдаденост и неуморни усилия; клиентите за оказаното доверие и всички нейни партньори.

За 10-ата си годишнина Лидл България представи и реалния принос от своята дейност. Компанията възложи на Института по пазарна икономика да изготви цялостна оценка на социално-икономическо въздействие от дейността й върху българската икономика, която нарече „Ефектът Lidl“.

Изчисленият съвкупен ефект върху българската икономика възлезе на 1.12 млрд. лв. само за 2019 г.


 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg