Не пропускайте онлайн представянето на присъственото издание на Ecomondo

3874
Не пропускайте онлайн представянето на присъственото издание на Ecomondo

© Ecomondo

В петото и последно събитие от Дигиталните зелени седмици на 21 и 22 септември в специално създадената за това платформа ще бъде направен предварителен преглед на присъствените издания на Ecomondo и Key Ennergy, свързани с климатичните промени и управлението на oтпадъци, финансовите инструменти, енергийния преход, продукти и технологични решения за мярката Superbonus 110%.

Дигиталните срещи на Italian Exhibition Group, създадени за да насочват общността на зелената икономика към нови сценарии на екологичен преход, предлагат пътна карта към предстоящите издания на Ecomondo и Key Energy 2021, които ще се проведат паралелно в периода 26 – 29 октомври в Римини.

На 21 септември от 11:00 до 12:00 часа българско време ще се проведе дискусия на английски език по темата „Какво може да направи конференцията COP26 за сектора на ресурсите и отпадъците? Дискусията е организирана от Chartered Institution of Waste Management (CIWM)


От 14:00 до 15:00 часа (българско време) ще се проведе среща по въпросите на климатичните промени и управлението на отпадъци.

В 16.00 часа ще бъдат представени 24-ото издание на Ecomondo и 14-ото издание на Key Energy. Взети заедно, те представляват най-важното събитие за екологичния и енергийния преход в Европа и Средиземноморския басейн.

Лектори ще бъдат Лоренцо Каньони и Корадо Перабони – председател и  управляващ директор на Italian Exhibition Group (IEG), респективно; Алесандра Астолфи – групов бранд мениджър в отдел Зелени технологии (IEG); Фабио Фава и Джани Силвестрини, председатели на техническите и научните комитети на Ecomondo и на Key Energy и Едо Ронки – председател на Фондацията за устойчиво развитие (Fondazione dello Sviluppo Sostenibile).

На 22 септември от 11:00 часа (българско време) ще стартира събитие, което ще разгледа отблизо продуктите и решенията за мярката Superbonus 110%, докато от 17:00 часа ще се разискват европейските регулации за устойчиво финансиране с участието на експерти от сектора.

За да се включите на живо в събитията на 21 и 22 септември, просто трябва да се регистрирате на следния линк, където можете да се запознаете и с подробна програма:

https://www.ecomondo.com/eventi/programma/seminari-e-convegni/e17575315/digital-greenweeks.html


 

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg