3-месечен гратисен период за всички нови клиенти обяви лидерът на пазара на решения за електронно фактуриране в България. През системата на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ eFaktura.bg минават над 1.5 милиона електронни документа годишно. Стартиралата през 2007 г. платформа осигурява услуги на над 200 издатели и спестява време на повече от 90 000 получатели на електронни документи, информират в свой ПР-материал от оператора.

Ако имате работещ бизнес, който изисква използване на съвременни ИТ решения, със сигурност сте чували за електронно фактуриране. Предложенията, които обещават само ползи и положителни ефекти за дейността на фирмите, обикновено звучат подозрително добре, и често вървят със скрити условия, и разходи. Електронното фактуриране обаче, е приятно изключение от това правило. Независимо от дейността и размера си, почти всички фирми мога да извлекат значителни ползи, ако имплементират такова решение за оптимизация на продажбените процеси.

Сред основните достойнства на електронното фактуриране се открояват:

Моменталната доставка на документите до точния получател;

Спестените разходи - до няколко пъти по-ниски в сравнение с традиционното фактуриране;

Мигновеното търсене в електронния архив, който не заема място;

Най-високо ниво на защита на данните от загубване и на конфиденциалността на информацията.

Удовлетворените клиенти, които могат за плащат фактурите изцяло по електронен път
В контраст с многото неясни факти по внедряването на ИТ решения, еFaktura.bg предлага конкретни и измерими ползи. Така например, за да започнете да издавате електронни фактури веднага, ви е нужен единствено електронен подпис. 3-месечният период, по време на който ще фактурирате напълно безплатно, ще ви даде добра представа за това колко разходи за доставка спестявате и кои от служителите ви ще разполагат с повече време за други задачи. Сигурно е, че ще получите и положителен отзив от клиентите си, за които получаването на електронни фактури е много по-удобно и неангажиращо.

Ако сте почитатели на съвременното „зелено“ течение в икономиката, то ще бъдете радостни да знаете, че всекидневно пестите много време и разходи на хиляди потребители в България, като същевременно това дава своето благотворно отражение върху околната среда.