6 в 1, при това безплатно

8295
6 в 1, при това безплатно

Шест панела, безплатни за посещение, обединени в рамките на едно събитие – това е Шумът на парите.

Общо 40 лектора, от които 10 чужденци, ще дискутират пред над 1000 души аудитория актуални икономически и финансови теми в двата дни на събитието, което ще се проведе на 31 май и 1 юни в столичния хотел Хилтън.

Ето и повече информация за всеки един от панелите:


Капиталови пазари (31 май, 9.30 часа)

Изпълнителните директори на общо пет фондови борси ще вземат участие в събитието. Своето присъствие вече са потвърдили главният изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл и Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group.

Дебют пред българска публика на събитието ще направят изпълнителният директор на Белградската фондова борса Синиша Крнета, както и изпълнителният директор на Македонската фондова борса Иван Щериев. Въпреки потвърждението си от преди месец, главният изпълнителен директор на Букурещката фондова борса Лудвиг Соболевски няма да вземе участие в мероприятието.

Българските инвестиционни посредници ще бъдат представени от Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг. Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital.

Една от темите на събитието ще е новата платформа за регионална търговия See Link, която е финансирана от Европейската банка за възстановяване и развитие. Именно от страна на банката лектор във форума ще е директорът за България Лариса Манастърли.

Недвижими имоти (31 май, 11.15 часа)

Модератор на дискусията ще е Иван Велков, УС на ФИАБЦИ и БГФМА, а сред участниците личат имената на Добромир Ганев, заместник-председател на УС на „Национално сдружение недвижими имоти”, както и изпълнителните директори на ЕРА България и Адрес Недвижими имоти Антон Андонов и Георги Павлов.

Пазарът на луксозни имоти в страната ще бъде обсъден от Весела Илиева, управляващ партньор на Unique Estates, и строителният предприемач Христо Чепишев.

За пулса на инвестиционния пазар и предпочитаните типове активи ще говори Георги Димитров, директор "Консултантски услуги и оценки" MBL|CBRE. От него ще научим и от кои страни идват инвеститорите в България.

Как парите ни да работят за нас (31 май, 12.45 часа)

Панелът се провежда за първи път в историята на Шумът на парите. В него ще чуем мнението по актуалните теми от света на финансите на мениджъра на Адмирал Маркетс Димитър Цонев, както и на професионалните трейдъри Кристиян Кочинту и Светлин Минев.

Останалите участници в дискусията, водена от експерта по капиталови пазари Александър Николов, ще са Павел Бандилов от ИП СИС и инвестиционният консултант Красимир Атанасов.

Вижте още: Накарайте парите ви да работят за Вас

Банки и небанкови финансови институции (1 юни, 9.00 часа)

Вторият ден (1 юни) от седмото издание на икономическия форум Шумът на парите ще стартира с панел Банки и небанкови финансови инстутиции.

В него вече са потвърдили участие главният икономист на Уникредит Булбанк Кристофор Павлов, изпълнителните директори на Пощенска банка и Сосиете Женерал Експоресбанк Асен Ягодин и Зденек Метелак, както и Иван Кутлов, началник на управление Трежъри в Обединена Българска банка, и Цветан Петринин, изпълнителен директор на Ти Би Ай Банк.

Небанковият финансов сектор ще бъде представен от Петер Хорват, управител на Провидент Файненшъл България.

Бъдещето на технологиите (1 юни, 11.15 часа)

Бившият изпълнителен директор на София тех Парк Елица Панайотова ще е модератор на дискусията. В нея ще вземат участие Милан Лакхани, мениджър Бизнес иновации на Коника Минолта, Цветан Алексиев, изп. директор на Сирма Груп Холдинг АД, Павел Езекиев, съосновател на фонда NEVEQ, както и Атанас Гаров, основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД.

От страна на SAP участние ще вземе Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP Bulgaria & SAP South-East Europe.

Икономиката на България (1 юни, 12.45 часа)

Икономистите срещу бизнеса. Това е последният, но по-всяка вероятност и един от най-интересните панели в тазгодишното издание на събитието.

Икономистите Георги Ангелов, Лъчезар Богданов и Владимир Каролев ще дискутират настоящата икономическа ситуация в страната, а също и перспективите на България през идните години, заедно с изпълнителния директор на публичната компания Алкомет Хюсеин Йорюджю и Емилиян Андреев, директор Администрация, финанси и контрол в Девня Цимент АД.

Малкият и среден бизнес в страната ще бъде представен от Яни Драгов, изпълнителен директор на Смарт Органик.

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, ЗАД България и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Offnews, Imot.bg, Kaldata, сп. Икономика, Seenews, economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да намерите на profit.bg/forum или във Facebook.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Коментари

Kofti opit милиони от BG ограбвани месечно
# 0
19:05 | 29 May 2016
Милиони Българи са зарибени чрез капани в Банки..Там нагли безкрупулни престъпници оБлъчват жертвите с СПин активни скенери и ги поят с нарко кафета..Следва вземане на НЕнужен кредит и ограбване на милиони оставени без доходи за оцеляване..После банкерка ми се хвали че всичките ново назначени в завод еди кой си били нейни клиенти..Полицаи ми реват че ги измами да вземат ненужни заеми военни също..
ИМА НПК съдии Хватают
# 1
19:05 | 29 May 2016
Когато има уловки и дребен шрифт става въпрос за НПК ..ОПит з а измама с цел ограбване
Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg