Агро Финанс АДСИЦ увеличава капитала си до 36.4 млн. лв.

471

С решение на Съвета на директорите на Агро Финанс АДСИЦ-София дружеството планира да увеличи капитала си от 650 хил. лв. на 36.4 млн. лв., става ясно от сайта на Българска фондова борса.

Броят на издадените права ще е 650 хил., колкото са и акциите преди увеличението, като всяко право ще дава възможност за записването на 55 от новите акции на фонда по номинална цена от 1 лв. и емисионна цена от 1.10 лв. всяка.

ИП Ти Би Ай Инвест ЕАД e борсовият член, упълномощен да обслужва увеличението на капитала, докато набирателната сметка ще бъде открита в ТБ Ейч Ви Би Банк Биохим АД.

Конкретните дати за началната дата, крайната дата на търговия с правата, както и аукционът за неизползваните права ще бъдат обявени допълнително след съобщение в Държавен вестник.

Книжата на Агро Финанс АДСИЦ се търгуваха за последно по време на борсовата сесия от 31 януари на цена от 1.15 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg