Актив Пропъртис придоби нови имоти край Пловдив

816

На 6 юни 2007 г. Актив Пропъртис АДСИЦ в изпълнение на инвестиционната си програма придоби правото на собственост върху нови недвижими имоти в близост до летище Пловдив и Парк Отдих и култура (Пловдив), събщава БФБ.

Имотите включват три ниви с обща площ от 10.549 дка. в местността "Чаирите" и "Катунски път" в землището на с. Крумово, Община Родопи, Област Пловдив, както и 1/12(една дванадесета) идеални части от два недвижими имота, целите незастроени с площ с обща площ от 16 522 кв. м, които поземлени имоти попадат в УПИ за Парк Отдих и кулутура.

През май от дружеството обявиха, че е придобито правото на собственост върху нива с площ 5.033 дка, четвърта категория, намираща се в местността Капсидата в землището на с. Ягодово, община Родопи, област Пловдив. Придобитият имот е в района на летище Пловдив. 

Също така през миналия месец е придобито и правото на собственост върху недвижим имот с площ 10.509 дка, намиращи се в местността Алепу, по плана за земеразделяне на гр. Созопол.

Днес също стана ясно, че Общото събрание на Актив Пропъртис АДСИЦ взе решение за разпределението на брутен дивидент от 0.028 лв./акция (нетен дивидент от 0.026 лв. на акция).

Година по-рано акционерите във фонда получиха брутен дивидент от 0.0058 лв. (нетен дивидент - 0.005394 лв.).

По позицията днес се изтъргуваха 24 950 акции на нива от 1.41-1.45 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...