Актив Пропъртис придоби нови имоти край Пловдив

800

На 6 юни 2007 г. Актив Пропъртис АДСИЦ в изпълнение на инвестиционната си програма придоби правото на собственост върху нови недвижими имоти в близост до летище Пловдив и Парк Отдих и култура (Пловдив), събщава БФБ.

Имотите включват три ниви с обща площ от 10.549 дка. в местността "Чаирите" и "Катунски път" в землището на с. Крумово, Община Родопи, Област Пловдив, както и 1/12(една дванадесета) идеални части от два недвижими имота, целите незастроени с площ с обща площ от 16 522 кв. м, които поземлени имоти попадат в УПИ за Парк Отдих и кулутура.

През май от дружеството обявиха, че е придобито правото на собственост върху нива с площ 5.033 дка, четвърта категория, намираща се в местността Капсидата в землището на с. Ягодово, община Родопи, област Пловдив. Придобитият имот е в района на летище Пловдив. 

Също така през миналия месец е придобито и правото на собственост върху недвижим имот с площ 10.509 дка, намиращи се в местността Алепу, по плана за земеразделяне на гр. Созопол.

Днес също стана ясно, че Общото събрание на Актив Пропъртис АДСИЦ взе решение за разпределението на брутен дивидент от 0.028 лв./акция (нетен дивидент от 0.026 лв. на акция).

Година по-рано акционерите във фонда получиха брутен дивидент от 0.0058 лв. (нетен дивидент - 0.005394 лв.).

По позицията днес се изтъргуваха 24 950 акции на нива от 1.41-1.45 лв. за ценна книга.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg