Акционерите на Лавена избраха ново ръководство

850
Акционерите на Лавена избраха ново ръководство

Общото събрание на Лавена АД-Шумен избра нов Съвет на директорите, съобщават от дружеството. В него влизат Константин Шаламанов, Валентин Кънчев, Петър Тренев, Димитър Найденов и Петина Георгиева.

Акционерите гласуваха и за извършване на промени в устава на дружеството. Общото събрание гласува и правомощия на Съвета на директорите за иницииране на процедура по издаване на облигации.

От новото ръководство на „Лавена” АД потвърдиха намерението си да предприемат производствено и технологично обновление на предприятието, както и да инвестират в разширяване на производството.

Предвижда се оптимизиране на дистрибуторската мрежа на вътрешния пазар за собствените продукти за здраве и красота на компанията.

„Лавена” АД е сертифицирана със система за управление на качеството ISO 9001:2000 от Lloyd’s Register Quality Assurance. Изпитвателната лаборатория на „Лавена” АД има акредитация, съгласно БДС EN ISO/IEC 17025:2001 и Сертификат за акредитация със срок на действие до 2010 г.

Основните пазари на които се продават продуктите, произведени от дружеството, са България, Русия, САЩ и редица страни от Европейският съюз.

Днес по позицията се изтъргуваха 20 акции на нива от 17.50 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg