Алфа Пропърти 1 АДСИЦ сключва договор за покупка на имот

339
На заседанието си от 3 октомври Съветът на директорите на Алфа Пропърти 1 АДСИЦ () е взел решение за сключване на предварителен договор за закупуване на ДМА, съобщава Българска фондова борса.

Урегулираният поземлен имот е с площ от 3 861 кв. м, както и 3-етажна административна сграда с разгъната застроена площ от 1 872 кв. м и съблекалня със застроена площ от 336 кв. м. Имотът се намира в София, кв. Гара Искър.

Окончателният договор ще бъде сключен в срок до 3 месеца. Определената от оценителите стойност на имота е в размер на 2 896 000 лева.

В началото на юни Съветът на директорите на Алфа Пропърти 1 АДСИЦ взе решение за закупуване на два имота от Софстрой АД.

Имот №1 се намира в ж-к Дървеница, бул. "Климент Охридски" 59 и е с площ от 1313 кв. м, докато имот №2 е в район Кремиковци, кв. Враждебна и е с площ от 16 393 кв. м, заедно с изградените в него сгради - 231 кв. м обща застроена площ.

Досега по позицията е регистрирана една сделка за 501 акции срещу 39 лв. на акция.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg