Аукционът за 150 хил. права на Лев Инвест АДСИЦ се провежда на 11 февруари

509
Аукционът за 150 хил. права на Лев Инвест АДСИЦ се провежда на 11 февруари

На 11 февруари ще се проведе първичната продажба на 150 хил. права от първоначалното увеличение на капитала на Лев Инвест АДСИЦ от 500 хил. лв. на 650 хил. лв., съобщават от Българска фондова борса. Борсовият код на емисията е R1LVINV.

Времевият интервал за провеждане на смесения закрит аукцион е от 09.30 до 11.00 часа. Крайната дата на предлагане за първична продажба на правата е 22 февруари.

Началната дата за търговия на правата на борсата също е 11 февруари и ще продължи до 22 февруари. Присвоеният борсов код на издадените права на неофициален пазар е R2LVINV. Крайната дата за прехвърляне на правата е 26 февруари, а записването на новите акции ще продължи до 20 март.

Инвестиционният посредник Фактори АД ще обслужва увеличението на капитала на Лев Инвест АДСИЦ.

Компанията възнамерява да увеличи капитала си от 500 хил. лв. на 650 хил. лв., като за целта ще бъдат емитирани 150 хил. нови акции, колкото са и правата. Номиналната и емисионната стойност на новите книжа е 1 лв. Съотношението акция/право е 1/1.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg